Fenerbahçe'de forvete 4 aday

03.05.2021 - 12:12 | Son Güncellenme: 03.05.2021 - 12:45

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi transfer çalışmaları başlatıldı. Genç teknik direktör Emre Belözoğlu'nun hücum hattı için hedefinde 4 isim var. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de forvete 4 aday

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, gelecek sezon hücum hattında sorun yaşamamak adına yönetime taleplerini bildirdi. Valencia, Samatta ve Cisse'den istediği verimi alamayan Belözoğlu, 4 farklı ismin üzerinde durulması gerektiğinin altını çizdi. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek hücum oyuncularına yönelen sarı lacivertli ekip, 4 kişilik listeden en az 1 oyuncunun takıma katılması için mesai harcıyor.

İlk hedef Nsame

İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen Senegal'li Jean Pierre-Nsame, bu sezonki performansıyla Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Son 4 sezondur İsviçre ekibinin formasını giyen futbolcu, bu yıl 38 resmi maça çıkıp 25 gol, 9 asistlik performansıyla adından söz ettirdi. Fotomaç Gazetesi, Avrupa'da West Ham United, Newcastle United gibi ekiplerin radarına giren futbolcu için Fenerbahçe'nin de devrede olduğunu yazdı.

"Dönmek istiyorum..."

2019-2020 sezonunda Çaykur Rizespor'dan 5 milyon 600 bin Euro bedelle Fenerbahçe'nin yolunu tutan Vedat Muriqi, ilk sezonunda 20 kez ağları sarsmıştı. Bu sezon, Fenerbahçe'nin forvet üçlüsü; Valencia, Cisse ve Samatta üçlüsünün attığı gol toplamı 20. Yine, Fotomaç'ta çıkan bir habere göre, Lazio'da formsuz bir sezon geçiren Vedat Muriqi, Emre Belözoğlu'nu arayarak geri dönmek istediğini söyledi. Bu sezon 29 maça çıkıp 2 gol, 1 asistlik katkıda bulunan Muriç, Lazio'da beklentilerin altında kaldı.

"Benteke için Kısmet Eriş'le görüşüldü..."

Spor Arena, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Crystal Palace futbolcusu Christian Benteke'nin, Fenerbahçe ile sözleşme imzalayabileceğini iddia etti. Herhangi bir bonservis bedeli ödemeden tecrübeli golcüyü kadroya katmak isteyen sarı lacivertliler, futbolcunun menajeri Kısmet Eriş'le masaya oturdu. Emre Belözoğlu'nun listesindeki ilk isim Benteke. Yıldız oyuncu, bu sezon 29 maça çıkarken; 7 gol, 1 asistlik performansıyla İngiltere defterini kapattı.

"Mesut, Giroud ile Kadıköy'de buluşabilir..."

Fenerbahçe için hücum hattı adayları arasında konuşulan bir başka oyuncu Olivier Giroud. Sezon sonu Chelsea ile sözleşmesi sona erecek forvet kulüp arayışı içerisine girdi. Bu yıl 34 yaşına giren Giroud, bir dönem Arsenal'de birlikte oynadığı takım arkadaşı Mesut Özil'le İstanbul'da buluşabilir. Fotomaç Gazetesi, Giroud için yıllık 4 milyon Euro önerileceğini iddia etti. 

Senin için hazırladığımız haberler