Ajansspor

Fenerbahçe'de futbolcular hakeme tepki gösterdi

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Fenerbahçe'de futbolcular hakeme tepki gösterdi

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 42 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

Fenerbahçeli oyunculardan hakeme tepki... Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe evinde Antalyaspor'u ağrıladı

Penaltı isyanı. Mücadelede 30. dakikada Isla'nın sağ kanatta son çizgide çevirdiği top yakın mesafede Diego'nun eline çarptı.Ceza sahası içinde olan bu pozisyon için penaltı itirazında bulunan Fenerbahçe cephesi tepki gösterdi.

Yaşar Kemal Uğurlu direkt olarak devam kararı çalarken, kolun bitişik olduğunu savundu. Daha sonra VAR odasından gelecek uyarı beklendi ama orada da devam kararı verildi. Kadıköy'de bu karar tepki topladı.

Yaşar Kemal Uğurlu tepkisiKadıköy'de hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya büyük tepki oluştu.

Maçın başından itibaren özellikle bazı hatalı kararlarda sarı-lacivertli futbolcular başta olmak üzere taraftarlar adeta isyan etti

Kaptan Emre Belözoğlu'nun sık sık konuştuğu hakem Uğurlu, Muriç, Kruse ve Ozan gibi isimlerden de tepki gördü. İlk yarı bittiğinde hakemler soyunma odasına giderken de ıslıklar arttı.

(Skorer)

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...