Fenerbahçe'de Pelkas ile Kim Min açıklamalarda bulundu

20.03.2022 - 21:10 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 21:45

Fenerbahçe, kendi sahasında karşılaştığı Konyaspor'u Kim Min Jae ile Pelkas'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. İşte Sarı-Lacivertlilere galibiyeti getiren isimlerin açıklamaları...

Fenerbahçe'de Pelkas ile Kim Min açıklamalarda bulundu

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, kendi sahasında konuk ettiği Konyaspor'u Kim Min ile Pelkas'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Karşılaşmadan hemen sonra ise Sarı-Lacivertli oyuncular açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kim Min Jae'den Türkçe açıklamalar 

Fenerbahçe'nin beraberlik golünü atan Kim Min Jae maçtan hemen sonra yayıncı kuruluşa Türkçe açıklamalarda bulundu. Kim Min Jae, "Gerçekten çok mutluyum. Takım çok iyi performans sergiledi. Hem kendi performansımdan hem de takımın performansımdan çok memnunum." (Türkçe konuşuyor) "Afiyet olsun, nasılsın" ifadelerini kullandı.
 

Gol atmak için topa vurdum

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren Pelkas, "Oyunun tamamına bakılırsa kontrol bizdeydi. İlk yarı 1. golü yedik ama 2. yarıya çok daha özgüvenli çıktık. Konyaspor'dan daha çok maçı istedik. Neticede maçı kazandık ve bunu hak ettik. Galibiyetten dolayı mutluyum. Şimdi Milli ara olacak. Soyunma odasında Szalai'nin küçük bir sakatlığı vardı. Umarım ciddi değildir, o çok iyi bir insan. Onun için dua edeceğim. Topu aldığımda ilk kontrolüm iyiydi. Yüzde 100 bir şekilde gol atmak için topa vurdum. İkinci yarı performans olarak iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çok denedik, çok inandık ve neticesinde 3 puanı aldık." ifadelerini kullandı.

Bugün çok savaştık

Pelkas'a yaptığı asistle galibetin mimarlarından biri olan Crespo: "Aslında maça çok iyi başladık. Kazanma hırsıyla başladık. Bu takım gerçekten çok iyi çakışıyor. Bugün çok savaştık ve maçı çevirmeyi başardık. Bugünkü galibiyeti hak edilmiş bir galibiyet olarak düşünüyorum. Çok fazla pozisyona da girdik ve kazanmayı hak ettik." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler