Fenerbahçe, Berke, Ferdi, Muhammed Ve Arda'ya Sözleşme Teklif Etti

Salim Manav
07.12.2021 - 09:08 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 14:10

Fenerbahçe, dört genç futbolcusu Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed ve Arda Güler için yeni sözleşme görüşmelerine başladı.

Fenerbahçe, Berke, Ferdi, Muhammed Ve Arda'ya Sözleşme Teklif Etti

Fenerbahçe, Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler'e yeni sözleşme teklif etti ve oyuncularla resmi kontrat yenileme görüşmeleri başladı.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Berke Özer, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler’e yeni sözleşme teklif etti. Oyuncularla resmi kontrat yenileme görüşmeleri başladı. Kontrat yenileme noktasında taraflar belli bir noktaya geldi. Sözleşme süreleri resmi olarak konuşulmaya başlandı. Taraflar sözleşme süreleri konusunda birbirlerine taleplerini iletti.

Fenerbahçe'de 21 yaşındaki Berke Özer ve 22 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi, sezon sonunda sona erecek. Muhammed Gümüşkaya ve Arda Güler'in kontratları ise 30 Haziran 2023'te sonlanacak. Sarı - lacivertlilerde kaleci Berke Özer, bu sezon 8 resmi maça çıktı. Bu sezon adeta "joker" oyuncu haline gelen Ferdi Kadıoğlu, birçok mevkide çıktığı 21 maçta 2 gol - 2 asist sergiledi.

20 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya 14 resmi karşılaşmada 1 gole imza atarken, 16 yaşındaki Arda Güler 4 resmi maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler