Fenerbahçe’de İrfan Can sevinci! Gustavo’da son durum ne?

24.02.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 24.02.2021 - 18:57

Son dakika haberleri… Trabzonspor’la oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci takımla antrenmana çıktı. Luiz Gustavo’nun ise MR sonuçları belli oldu. Bu ikili hafta sonu sahaya çıkacak mı? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe’de İrfan Can sevinci! Gustavo’da son durum ne?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de pazar günü deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı hazırlıkları sürüyor. Sarı lacivertli takımda son yapılan testlerinden olumlu sonuç alınan İrfan Can Kahveci ilk kez yeni takımıyla birlikte antrenmana çıktı. 

Oynama şansı olduğunu Ajansspor duyurmuştu

Transferi Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren yıldız futbolcunun Trabzon’da oynama ihtimali olduğunu ilk kez Ajansspor duyurmuştu.

İRFAN CAN KAHVECİ TRABZON'DA OYNAYACAK MI?

İrfan Can, teknik direktör Erol Bulut’un şans vermesi halinde sarı-lacivertli formayla siftahı Akyazı’da yapacak. 

Ligin ilk yarısında Trabzon'a gol attı

Başarılı orta saha oyuncusu, ligin ilk yarısında Medipol Başakşehir formasıyla Trabzonspor’a gol atmış ve takımının zorlu deplasmandan 2-0 galibiyetle dönmesinde önemli rol oynamıştı. Ligdeki diğer golünü de Antalyaspor filelerine gönderen 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun eski takımıyla Şampiyonlar Ligi'nde 3, Ziraat Tükiye Kupası'nda ise 1 golü daha bulunuyor.  

Novak özel programla çalıştı

Sarı-lacivertlilerde İrfan Can Kahveci ile Filip Novak çalışmanın ilk bölümünde yer alırken daha sonra kendileri için hazırlanan özel program dahilinde idman yaptılar. 

Luiz Gustavo'da risk

Bu arada Luiz Gustavo’nun sakatlığındaki son durumu görmek için çekilen MR sonuçları belli oldu. Sakatlandığı bölgede çok büyük iyileşme sağlanan Brezilyalı yıldızı riske etmemek için kademeli olarak takıma katılması planlanıyor. Gustavo bireysel çalışmalar yaparken, Trabzon kafilesinde yer alıp almayacağı maçtan 1 gün önce belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler