Fenerbahçe'de 'kale' alarmı... Aynı senaryo mu?

05.09.2021 - 11:07 | Son Güncellenme: 05.09.2021 - 13:56

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de Berke Özer'in ümit milli takımda sakatlanmasının ardından sarı lacivertli takımda 3. kaleci durumu endişe yarattı. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de 'kale' alarmı... Aynı senaryo mu?

AJANSSPOR - HABER

Yıllardır yerli kaleci geleneğini sürdüren Fenerbahçe'de Altay Bayındır A Milli Takım, Berke Özer'se Ümit Milli Takım kadrosuna çağrıldı. Berke Özer, Belçika ile oynanan ve 3-0 kaybedilen karşılaşma öncesi sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken bu olay sarı lacivertlilerde 3. kaleci endişesi yarattı.

Altay Bayındır'ın arkasında Ertuğrul Çetin

Fenerbahçe'de üçüncü kaleci olarak 18 yaşındaki Ertuğrul Çetin yer alıyor. Futbolcu, bu sezon Vitor Pereira yönetiminde oynanan 5 maçta kulübede yer aldı ve aynı Berke Özer gibi hiç şans bulamadı. Türkiye U15, U16 ve U17 takımlarında 14 maça çıkan futbolcunun Süper Lig'de siftahı yok. Berke Özer sakatlanınca Ertuğrul Çetin, Altay Bayındır'ın yedeği olarak görev yapacak.

Gaziantep'te acı ders

Fenerbahçe geçen sezon Gaziantep FK deplasmanında üçüncü kaleci sorunu yaşamıştı. İkinci kaleci Harun Tekin'in sakatlanmasından sonra Altay Bayındır, Türkiye Kupası'nda Karacabey Belediyespor ile oynanan maçta kırmızı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Antep'te kaleyi hiç Süper Lig tecrübesi olmayan Oytun Özdoğan korumuş ve yediği hatalı gollerle maç 3-1 kaybedilmişti. Özellikle yenilen üçüncü golde kalecinin Oytun Özdoğan'ın kurduğu hatalı baraj uzun süre konuşulmuştu.

Berke Özer'in Süper Lig maçı yok

Bu arada sakatlanan Berke Özer'in de Ertuğrul Çetin gibi  Süper Lig'de oynadığı maç bulunmuyor. İki sezon Belçika Proximus League takımlarından KVC Westerlo takımında kiralık olarak forma giyen Berke Özer 46 maçta 49 kez gol yeme üzüntüsü yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler