Fenerbahçe'de Medina sonrası 3 yıldız transfer gündeminde

14.09.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 09:34

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de Medina’yı takip eden izleme komitesi Boca’dan Zenon, Tallares’den Galarza ve Velez’den Gomez’i de transfer listesine ekledi.

Fenerbahçe'de Medina sonrası 3 yıldız transfer gündeminde

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Cristian Medina sonrasında 3 ismi daha transferde mercek altına aldığı belirtildi. Sarı-Lacivertli ekibin ihtiyaç durumund ara transferde ya da yeni sezonda bu isimlere öncelik vereceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de transfer listesine 3 yeni isim

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, Arjantin ekibi Boca Juniors'tan 15 milyon dolar karşılığında orta saha oyuncusu Cristian Medina'yı kadrosuna katmasının ardından yeni isimleri gündemine aldı. Sarı-Lacivertlilerin scout ekibinin 22 yaşındaki Medina'ın maçlarını izlemek için gittiği Arjantin'de başka oyuncuları da takip ettiği ve 3 isim için olumlu rapor hazırladığı belirtildi.

Transfer listesindeki yeni isim Medina'nın takım arkadaşı

Fenerbahçe'de transfer listesine eklenen isimler arasında Cristian Medina'nın takım arkadaşı Kevin Zenon yer aldı. Scout ekibinin Arjantinli sol kanat oyuncusunun performansını çok beğendiği aktarıldı. 23 yaşındaki futbolcu bu sezon 33 maça çıktı ve 4 gol ile 7 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli Jayden Oosterwolde'ye müjde: Galatasaray derbisinde...
Habere Git

Galarza da alternatifler arasında

Fenerbahçe'de gündeme gelen bir diğer isim ise Tallares oyuncusu Matias Galarza oldu. Bu sezon Genk'ten Arjantin takımına transfer olan 22 yaşındaki ön libero Fenerbahçe'nin alternatif isimleri arasında yer alıyor.

Fenerbahçe ihtiyaç durumunda bu isimleri değerlendirecek

Scout ekibinden olumlu rapor alan 3. isim ise Velez Sarsfield'den Valentin Gomez oldu. 21 yaşındaki Arjantinli stoper bu sezon 25 maçta forma giydi ve 1 kez fileleri havalandırdı. Transfer listesine 3 isim daha ekleyen Fenerbahçe'nin transfere ihtiyaç duyması halinde ara transferde ya da yeni sezonda bu isimlere öncelik vereceğinin altı çizildi.

Senin için hazırladığımız haberler