Fenerbahçe'de Miguel Crespo gelişmesi! İstanbul'a geldi

15.08.2024 - 11:49 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 11:59

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen ve yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Miguel Crespo ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de Miguel Crespo gelişmesi! İstanbul'a geldi

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Miguel Crespo ile flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Crespo, Başakşehir'e önerildi

Sports Digitale'da yer alan habere göre; daha önce Antalyaspor'un talip olduğu Miguel Crespo'nun, Başakşehir FK'ya önerildiği belirtildi. Yıldız futbolcu ve temsilcisinin, Fenerbahçe yönetimi ile görüşmek için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Bu sezon forma şansı bulamadı

Teknik direktör Jose Mourinho tarafından yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Portekizli futbolcu, bu sezon hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini Belçika'da buldu!
Habere Git

Rayo Vallecano'ya kiralanmıştı

Geçen sezon La Liga kulübü Rayo Vallecano'ya kiralanan ve sezonun bitmesiyle Fenerbahçe'ye geri dönen 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

6 Eylül 2021 tarihinde Estoril'den Fenerbahçe'ye 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Crespo'nun sözleşmesi 2 Ekim 2023 tarihinde uzatılmıştı.

Fenerbahçe performansı

Sarı-Lacivertli takım ile 80 karşılaşmaya çıkan 27 yaşındaki futbolcu 5 gol ve 7 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Crespo ve Zajc’a Süper Lig’den talip
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler