Fenerbahçe'de rota değişti: 9 yıl sonra yine Dereağzı!

17.01.2021 - 22:39 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 22:43

Fenerbahçe, kar yağışından dolayı bugünkü antrenmanını Samandıra yerine Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde gerçekleştirmek zorunda kaldı. İşte sarı lacivertlilerin en son antrenmanı Ocak 2012'de gerçekleştirdiği o tarihi mekan Dereağzı...

Fenerbahçe'de rota değişti: 9 yıl sonra yine Dereağzı!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe Süper Lig’deki Ankaragücü maçı öncesi yapılan son antrenmanda kar engeline takıldı. Sarı lacivertliler kar yağışından dolayı idmanını Dereağzı Lefter Küçükandonyadis tesislerinde gerçekleştirmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe 9 yılda ikinci kez Samandıra’daki beyaz örtü sebebiyle Dereağzı’nı tercih etti. Ocak 2012’de de kulübün efsanelerinden Lefter Küçükandonyadis’in Ülker Stadı’ndaki cenaze törenine katıldıktan sonra yoğun kar yağışının etkisi ile Manisaspor karşılaşması için hazırlıklarını sarı lacivertli takım Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yapmıştı. O sezon Süper Lig’de 68 puanla Fenerbahçe ikinci olmuştu.

O dönemki kadroda Fenerbahçe’nin efsanelerinden Alex De Souza, Mirosla Stoch, İssiar Dia, şu an altyapı antrenörlüğü yapan Semih Şentürk, Mehmet Topuz, Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevini yürüten Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, İdari menajer yardımcısı olan Selçuk Şahin, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Reto Ziegler, Joseph Yobo, ve yardım antrenörlük görevini yapan Volkan Demirel yer alan futbolcular arasındaydı.

Dereağzı Tesisleri denince Fenerbahçe’nin efsane oyuncuları akıllara geliyor. Semih Yuvakuran, Müjdat Yetkiner, Engin İpekoğlu, Rüstü Reçber, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen gibi sarı lacivertli camianın önemli isimleri Fenerbahçe’de forma giyerken Dereağzı Tesisleri’nden yolu geçti.

Senin için hazırladığımız haberler