Fenerbahçe'de sakatlık kabusu erken başladı!

16.09.2024 - 16:22 | Son Güncellenme: 16.09.2024 - 16:42

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında yaptığı maçlarda Wade Baldwin IV ve Tarık Biberovic'in sakatlıkları ile sarsıldı.

Fenerbahçe'de sakatlık kabusu erken başladı!

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da, sezon öncesi oynanan maçlarda aldığı tatsız iki haber ile moraller bozuldu.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı sakatlığı nedeniyle kadroda değil!

Fenerbahçe'nin dün Girit Turnuvası finalinde Olympiakos'a karşı oynadığı karşılaşmanın kadrosuna takımın Maccabi Tel Aviv'den transferi Wade Baldwin IV ağrıları nedeniyle alınmadı.

Fenerbahçe'nin milli yıldızı sakatlandı!

Temsilcimizin Olympiakos'a 73-70 mağlup olduğu karşılaşmada, Tarık Biberovic ciddi bir bilek burkulması yaşayarak sahayı terk etti.

Fenerbahçe'de Tarık Biberovic ne zaman sahalara dönecek?

Maçta sağ ayak bileğinden sakatlanarak sahayı acı içinde terkeden Biberovic, bilek burkulması nedeniyle 2-4 hafta arası arasında sahalardan uzak kalacak. Eğer milli oyucunun bileğinde daha ciddi bir doku hasarına rastlanılırsa bu süre birkaç ayı bulacak.

Sakatlıklar Fenerbahçe'nin kabusu olmuştu

Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon başında imza attırdığı Brezilyalı guard Raul Neto'dan sakatlık nedeniyle hiç faydalanamazken, Kanadalı forvet Dyshawn Pierre sezon içinde uzun süreli bir hamstring sakatlığı yaşamıştı. Öte yandan Fenerbahçe'nin Litvanya ekibi BC Wolves'a kiraladığı Arturs Zagars ise yaşadığı ağır diz sakatlığı nedeniyle Nisan'a kadar basketbol oynayamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler