Michael Kraft, Bright Osayi-Samuel'e Premier Lig'de Başarılar Diledi

Orhan Gülek
30.01.2023 - 23:15 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 00:40

Fenerbahçe’nin eski kaleci antrenörü Michael Kraft, Instagram hesabından Osayi Samuel'e başarılar diledi ardından paylaşımı kaldırdı. İşte detaylar...

Michael Kraft, Bright Osayi-Samuel'e Premier Lig'de Başarılar Diledi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekibi Fenerbahçe forması giyen Osayi Samuel'e eski kaleci antrenöründen başarı mesajı geldi.  Fenerbahçe’nin eski kaleci antrenörü Michael Kraft, sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımı ise daha sonra kaldırdı. Detaylar...

Osayi'ye başarılar mesajı

Fenerbahçe’nin eski kaleci antrenörü Michael Kraft, Instagram hesabından Osayi Samuel'e başarılar diledi. Osayi ile orta sahada yaşadığı sevinci koyan Kraft, daha sonra o paylaşımı kaldırdı. 

Michael Kraft kimdir?

23 Nisan 1966 yılında Almanya'da dünyaya gelen Kraft, kaleci antrenörlüğü yapmaktadır. Tecrübeli antrenör daha önce Türkiye'de Fenerbahçe'de görev aldı. Erol Bulut, Emre Belözoğlu ve Vitor Pereira'nın ekibinde çalıştı.

Son kulüp Fenerbahçe oldu

Fenerbahçe'den 3 Eylül 2021 yılında ayrılan Kraft, daha sonra bir başka kulüple anlaşma sağlamadı. Tecrübeli antrenör, en fazla ise  Thomas Schaaf'ın ekibinde yer almış ve 8 sene birlikte çalışmıştı.

Çalıştığı takımlar

Michael Kraft, daha önce Carl Zeiss Jena, LR Ahlen, Pr. Münster, Werder Bremen, E.Frankfurt, SJZ Ever Bright, BJ Guoan ve Fenerbahçe'de görev aldı.

İlgini Çekebilir
Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de!
Habere Git

Stefan Kuntz ile çalıştı

Milli Takım'ın teknik direktörü  Stefan Kuntz ile 2004 yılında birlikte çalıştı. Kraft, LR Ahlen teknik direktörlüğünü yapan Kuntz'un ekibinde yer alarak 13 karşılaşmada birlikte çalıştı. Daha sonra takımın başına geçen Engin Fırat'ın ise 1 karşılaşmada ekibinde yer almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler