Fenerbahçe'de yaprak dökümü: "Büyük umutlarla transfer edilmişti, serbest kaldı..."

11.06.2021 - 20:03 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 20:14

Son dakika Fenerbahçe haberleri... 7 yıldır Fenerbahçe'nin çeşitli kategorilerinde mücadele eden kaleci Oytun Özdoğan, takımdan ayrıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yaprak dökümü: "Büyük umutlarla transfer edilmişti, serbest kaldı..."

AJANSSPOR - HABER

 

Süper Lig'i 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi iç transferde hareketli saatler yaşıyor. İlk kez 2014 yılında altyapıya transfer edilen kaleci Oytun Özdoğan, bugün takımdan ayrıldığını açıkladı. 

"Şimdi yeni bir sayfa açma zamanı..."

Sosyal medyada yaptığı paylaşımla ayrılığını doğrulayan genç kaleci: "2014 yılında büyük bir heyecanla kapısından girdiğim, altyapıdan A takıma kadar formasını giymekten her zaman gurur duyduğum kulübüm Fenerbahçe ile olan sözleşmemiz sona erdi. Üzerimde emeği olan altyapı antrenörlerime, kulüp personellerine, A takım hocalarımıza ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Şimdi yeni bir sayfa açma zamanı. Hoşçakalın." ifadelerini kullandı.

Ahmet Oytun Özdoğan, 2014 yılında Denizli ekibi Sarayköy takımından Fenerbahçe'ye transfer edilmiş; 2019 yılında, 20 yaşındayken A takıma çıkarılmıştı. Bir önceki sezon 2 maça çıkan kaleci, kalesinde 3 gol görmüş, beklentilerin altında kalmıştı. Oytun, Miha Zajc sonrası takımdan ayrılan ikinci futbolcu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler