Fenerbahçe'de Yıldız Operasyonu!

İsa Kethüda
08.06.2023 - 11:11 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 11:18

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Yıldız Operasyonu!

Spor Toto Süper Lig'i ikinci bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası finalinde Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sarı-lacivertli takımda hedef Roberto Firmino, Moussa Djenepo, Rodrigo Becao ve Ryan Kent...

Rodrigo Becao ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı

Fanatik'te yer alan habere göre; Rogon, oyuncusu Roberto Firmino'ya Fenerbahçe'nin ilgisini iletti. Gelecek cevaba göre pazarlıklar başlayacak. Öte yandan Rodrigo Becao transferinde Udinese ile de büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Southampton'dan Moussa Djenepo'nun kiralanması için de kollar sıvandı.

Ligde şampiyonluğun kaçtığı sezonu ağır Galatasaray yenilgisiyle bitiren Fenerbahçe'de taraftar yönetimi ısrarla istifaya çağırıyor. Ali Koç ise, "Aday çıkarsa olağanüstü genel kurul kararı alırım" derken, diğer yandan yeni sezonun transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Icardi transferinde görüşmeler hız kazandı"
Habere Git

Firmino için ilk adım atıldı

Başkan Koç, camiaya yeni bir hava getirecek yıldız bir isme imza attırma kararı almış ve hedef olarak Roberto Firmino'yu belirlemişti. Liverpool'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan dünyaca ünlü golcü için ilk adım atıldı. 

Yönetim, uzun süredir yakın ilişki içinde olduğu Rogon'a, oyuncusu Firmino konusunda istekli olduğunu bildirdi. Şirketin de tecrübeli forvete bu ilgiyi ilettiği öğrenildi. Fenerbahçe, yıldız futbolcudan gelecek habere göre hemen pazarlıklara başlayacak.

Sarı-Lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu stoper Rodrigo Becao'nun transferinde mutlu sona yakın. Oyuncu tarafıyla yapılan görüşmelerde büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı. Udinese'yle yapılan pazarlıklarda da sona gelindiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Gomis, Galatasaray'a veda etti
Habere Git

Ryan Kent transferinin açıklanması bekleniyor

Becao'nun menaceri Luciano Ramalho'nun, kulüplerin her konuda el sıkışmasını beklediği ve bu haberi alır almaz transferi bitirmek için İstanbul'a geleceği kaydedildi. Fenerbahçe'de Moussa Djenepo defteri de yeniden açıldı. Premier Lig'den düşen Southampton'a 24 yaşındaki kanat oyuncusu için kiralama teklif yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Kupası Finali'nin ardından ise Ryan Kent transferinin açıklanması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler