Fenerbahçe'de zirve hesapları!

05.02.2017 - 16:25 | Son Güncellenme: 05.02.2017 - 16:25

Fenerbahçe, Antalya yenilgisiyle darbe aldığı zirve yarışında, ilk yarının son iki maçında Gençlerbirliği ve Trabzonspor’u 3-0’lık skorlarla devirdi. Kanarya, devreyi lider Başakşehir’in 5 puan gerisinde 4. sırada tamamladı. Sarı-Lacivertliler, ilk yarı yeni bitmiş olmasına rağmen şimdiden ikinci devre ve zirve için hesap yapmaya başladı.

Daha kolay fikstür

Teknik heyet ve futbolcular, 17. ve 18. hafta sonunda ligin ilk sırasıyla farkı kapatacaklarına inanıyor. Bunun nedeni de bu haftalardaki fikstürler. Sarı-Lacivertliler, devre arasından lig sonuncusu Adanaspor ile oynayacağı maçla çıkacak. Lider Başakşehir, sahasında Kayseri ile oynayacak. Beşiktaş, Osmanlı; Galatasaray ise Konya deplasmanlarında galibiyet arayacak. Özellikle Galatasaray ve Beşiktaş’ın kayıp yaşamasını uman Fenerbahçe; 18. haftada ise lideri, yani Başakşehir’i konuk edecek. Sarı-Lacivertli futbolcular, zirveyi ele geçirmek için bu karşılaşmaya özel önem veriyor. Oyuncular, Kadıköy’de taraftarla bütünleşerek bu kritik maçı kazanacaklarından emin.

Ezeli rakipler deplasmanda

18. haftada Beşiktaş ve Galatasaray ise yine deplasmanda olacak. Kara Kartal, Aytemiz Alanya ile; Cim Bom ise Karabükspor ile kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertliler, iki ezeli rakibinin bu süreçten kayıp yaşayarak çıkacağına inanıyor. Fenerbahçe, ilk yarının ilk 2 haftasını en kârlı kapatan takım olup, yeni bir hava yakalayarak zirvenin sahipi olmanın hesaplarını yapıyor.

Fanatik

Senin için hazırladığımız haberler