Fenerbahçe'den açıklama: Yıldız oyuncu kadrodan çıkarıldı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika haberleri. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kaleci Ederson kadrodan çıkarıldı.

Son 5 Haber

Adı Fenerbahçe'yle de anılan Mateta için kesenin ağzı açıldı!

Şampiyon oldular, Kim'i karşılarında görünce dayanamayıp ağladılar

2002 Dünya Kupası'nın kahramanları sporseverlerle buluştu

Hüseyin Yücel'den Beşiktaş başkanlığı sorusuna cevap!

(Yazılı Özet) Beşiktaş GAIN - Bahçeşehir Koleji Maç Sonucu: 79-101
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, kaleci Ederson'un kadrodan çıkarıldığını açıkladı.
Ederson kadrodan çıkarıldı
Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Ederson’un dünkü antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası gerçekleştirilen MR görüntülenmesinde arka adalesinde kanama tespit edilmiştir. Maç kadrosundan çıkarılan oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" denildi.
Kaleyi Tarık Çetin koruyacak
Ederson'un sakatlanmasının ardından Samsunspor deplasmanında kaleyi Tarık Çetin koruyacak. Bilindiği üzere, ayak parmak kırığı yaşayan İrfan Can Eğribayat'ın sakatlığı devam ediyor.