Fenerbahçe'den Arjantinli transfer bombası

07.08.2024 - 11:03 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 11:10

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları kapsamında gündeme yeni bir isim dahil oldu. Sarı-Lacivertli kulübe Arjantinli yıldız Cristian Medine önerildi. Detaylar...

Fenerbahçe'den Arjantinli transfer bombası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'nun talebi doğrultusunda orta saha arayışlarını sürdürüyor. Mourinho, Fred'in de sakatlığının ardından bu mevkiye transfer yapılmasını istiyor.

"Fred'i özlüyorum"

Öyle ki dünyaca ünlü teknik adam, dün Lille'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu maçının ardından Fred'in yokluğundan şu sözlerle bahsetti: "Bunu söylemeyi sevmiyorum ama Fred'i özlüyorum. Çünkü o önemli bir oyuncu. Durum bu. Ama sezon içinde böyle şeyler her zaman olabilir."

Orta saha adayları

Fenerbahçe'de bu doğrultuda gündeme Joao Felix, Sander Berge, Richard Rios ve Sofyan Amrabat gibi isimler geldi. Sarı-Lacivertlilerde son olarak ise Cristian Medina ismi ortaya çıktı.

F.Bahçe'ye önerildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Arjantin'de Boca Juniors 22 yaşındaki orta sahay Cristian Medina, menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi.

Mourinho'nun kararı beklenecek

Kulüp yönetiminin bu öneriye henüz net cevabını vermediği ve Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedildi.

Sezon performansı

Arjantin'de devam eden sezonda 19 maçta sahaya çıkan Medina, 1.531 dakika sahada kaldı ve 2 gol 3 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler