Fenerbahçe'den Avrupa'da gecenin golü! İrfan Can, Mert Hakan ve Berisha...

04.11.2021 - 23:40 | Son Güncellenme: 04.11.2021 - 23:53

Fenerbahçe, Antwerp maçında İrfan Can Kahveci ile Mert Hakan'ın nefis tek pasları ve Mergim Berisha'nın klas volesiyle uzun süre unutulmayacak bir gole imza attı.

Fenerbahçe'den Avrupa'da gecenin golü! İrfan Can, Mert Hakan ve Berisha...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Royal Antwerp ile karşılaştığı UEFA Avrupa Ligi maçının henüz ilk yarısında 3-0 öne geçti. Bu karşılaşmaya çok sayıda eksik ve peş peşe alınan 3 yenilginin moralsizliği ile çıkan temsilcimiz adeta Belçika ekibine patladı.

Fenerbahçe'den birbirinden güzel goller

Önce Mert Hakan Yandaş ardından Max Meyer ve son olarak da Merdim Berisha birbirinden güzel gollere imza attı. Özellikle Berisha'nın 3. golü izleyenlerin gözlerinin pasını sildi. 

İlgini Çekebilir
Mert Hakan kaptan çıktı, golünü attı!
Habere Git

İrfan Can ve Mert Hakan'dan 'tiki-taka'

29. dakikada gelişen atağımızda sarı-lacivertli futbolcular paslarla ceza sahasına kadar geldi. Önce İrfan Can Kahveci ile Mert Hakan Yandaş seri verkaçlarla rakip savunmayı oyundan düşürdü. Ardından Mert Hakan, topu uzak direkteki Berisha'ya kaldırdı. Bu futbolcu da adeta golün hazırlanışıuna nazire yapar gibi yatarak voleyle topu Antwerp ağlarına gönderdi. 

Fenerbahçe'den 19 yıl sonra Avrupa'da bir ilk 

Bu gol şimdiden Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında attığı en güzel goller arasındaki yerini aldı. Öte yandan sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında Eylül 2002'den bu yana ilk kez bir maçın ilk yarısında üç gol attı. Antwerp ise bu sezon kendi sahasında ilk defa 3 gol yedi.

Senin için hazırladığımız haberler