Fenerbahçe'den ayrıldı Avrupa devlerini reddetti! İşte yeni takımda kazancı...

15.08.2024 - 21:09 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 21:26

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'dan yaz aylarında ayrılan Amerikalı yıldızın yeni takımından aldığı kontrat dudak uçuklattı.

Fenerbahçe'den ayrıldı Avrupa devlerini reddetti! İşte yeni takımda kazancı...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile yollarını ayıran Jonathan Motley, sürpriz bir imzaya imza attı.

Sürpriz EuroCup tercihi

Fenerbahçe ile ayrıldıktan sonra EuroLeague'de kalması beklenen 29 yaşındaki Amerikalı pivot, beklenmedik şekilde BKT EuroCup ekibi Hapoel Tel Aviv ile sözleşme imzaladı.

EuroLeague devleri ilgilenmişti

2.06'lik pivotun adı serbest kaldıktan Maccabi Tel Aviv ve Panathinaikos BC gibi önemli EuroLeague takımları ile anılmıştı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman ve Fenerbahçe'ye transferde NBA'den rakip!
Habere Git

Yıllık kazancı duyanları şaşırttı

İsrail ekibi Hapoel Tel Aviv ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Jonathan Motley, anlaşma gereği sezonluk 1.1 milyon dolar kazanacak. Fenerbahçe'den ayrılan yıldız bu kontrat ile beraber EuroCup'ın en çok kazanan isimlerinden biri olacak.

Fenerbahçe'ye getiren hoca ile tekrardan bir arada

2022-2023 sezonunun başında Fenerbahçe'ye Rusya Ligi VTB ekibi Lokomotif Kuban'dan transfer olan Amerikalı pivotun yeni sezonda koçluğunu, o dönem Sarı-Lacivertliler'de asistanlık yapan Stefanos Dedas yapacak.

Fenerbahçe forması ile 72 maça çıktı

EuroLeague'de Fenerbahçe formasını iki sezonda 72 kez terleten Motley; 12.8 sayı, 4.8 ribaunt, 1.3 asist ortalamları ile mücadele etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Basketbol Takımı'nın yeni sezon programı açıklandı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler