Fenerbahçe, Omar Fayed ile Jin-Ho Jo'yu Novi Pazar'a kiraladı

15.09.2023 - 16:01 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 17:13

Fenerbahçe'nin geleceğe yatırım için sezon başında transfer ettiği Omar Fayed ile Jin-Ho Jo, Adem Ljajic ile takım arkadaşı oldular.

Fenerbahçe, Omar Fayed ile Jin-Ho Jo'yu Novi Pazar'a kiraladı

AJANSSPOR - HABER

Adem Ljacic'in ardından Fenerbahçeli Omar Fayed ve Jin-Ho Jo, Novi Pazar'a gitti.

Yeni sezon öncesi kadrosunu Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Fred, Rodrigo Becao, Dominik Livakovic, Mert Müldür, Bartuğ Elmaz, Ryan Kent, Alexander Djiku, Umut Nayır, Edin Dzeko, Dusan Tadic yıldızlarla güçlendiren Fenerbahçe, forma şansı bulamayacak isimlerle de yolları ayırıyor.

Burak Kapacak'ı Sivasspor'a gönderen Sarı-Lacivertliler, sezon başında geleceğin yıldızları olarak kadrosuna kattığı Jo Jin Ho ve Omar Fayed'i Sırbistan ekibi Novi Pazar'a kiraladı. 

Ljajic 13 yıl sonra ülkesine döndü

Sırbistan Ligi ekiplerinden Novi Pazar, dün Adem Ljajic'i kadrosuna katmıştı. 13 yıl sonra ülkesine dönen Ljajic, daha önce Beşiktaş forması giymiş; 2022/23 sezonunun devre arası transfer döneminde VavaCars Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalamıştı. 

Jo Jin Ho'nun performansı

Sezon başında Fenerbahçe'de profesyonel olan Jo Jin Ho, ülkesi Güney Kore'de futbola başladı. Orta sahada görev alan 20 yaşındaki futbolcu, geçen sezon toplam 25 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

Omar Fayed'in performansı

Sezon başında ülkesi Mısır'ın El Mokawloon takımından Fenerbahçe'ye 551 bin Euro bonservis bedeli karşılığında gelen Omar Fayed, geçen sezon çıktığı 25 resmi müsabakada skor katkısı üretemedi. 20 yaşında stoper, 7 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ayrılığı duyurdu, Sivas'a gönderdi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler