Fenerbahçe'den Beşiktaş'a VAR Kayıtları Ve Hakem Göndermesi

Ali Bozkurt
22.03.2023 - 17:45 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 20:46

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın yaptığı açıklamaya cevap verdi. Kanarya, hakemlerin şirketlerinin açıklanmasını istedi. Detaylar...

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a VAR Kayıtları Ve Hakem Göndermesi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın paylaşımına cevap verdi. Sarı-Lacivertliler, Kartal'ın istediği VAR kayıtlarını desteklerken derbiye atanacak olan hakemlerinde şirket kayıtlarının yayınlanmasını istedi. Detaylar...

''VAR kayıtlarına saygı duyarız''

TFF'nin VAR kayıtlarını açıklamasına saygı duyacaklarını dile getiren Fenerbahçe, ''VAR kayıtlarının açıklanması konusunda TFF'nin vereceği her karara saygı duyacağımızı şimdiden açıklıyoruz. '' ifadelerine yer verdi.

''Hakemlerin çalıştığı şirket açıklansın''

Fenerbahçe, derbiye atanacak hakemlerin çalıştığı şirketlerin yayınlanmasını istedi. Kanarya, ''Ayrıca önümüzdeki hafta oynayacağımız maça atanacak hakemlerin çalıştıkları şirketlerle ilgili açıklamanızı da ilgi ile beklediğimizi vurgulamak istiyoruz.'' açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan 6 istek!
Habere Git

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme

Beşiktaş ise sosyal medya hesabından Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gönderme yaparak açıklama yaptı. Siyah-Beyazlılar, ''Galatasaray’ın “ofsaytımsı” pozisyonunu medyaya servis ederken masa başında karar alanlar, kulübümüzü alakası olmayan maç görüntüleriyle konuya dahil edenler, Galatasaraylı Muslera’nın ve Fenerbahçeli Samuel’in pozisyonlarına ilişkin VAR kayıtlarını da ivedilikle kamuoyuyla paylaşmalıdırlar. Mete Kalkavan’ın bir anda fikir değiştirerek kırmızı karttan sarı karta yönelmesinin nedenini merak etmekteyiz.'' açıklamasına yer verdi.

''Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarını şimdiden talep ediyoruz''

Beşiktaş, açıklamasına Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçında yaşanan pozisyonlara da değindi. Siyah-Beyazlılar, ''Keza Galatasaray kalecisi Muslera’nın Konyaspor kalecisi Sehiç’i itmesiyle doğan tereddütsüz kırmızı kartlık hareketinin sarı kartla geçiştirilmesinin kabul edilmesi mümkün değildir. Bundan sonrası için de kulüplerden talep gelmesi halinde her maçın VAR kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılmasını istiyoruz. Hatta ve hatta; oynayacağımız ilk maç olan Fenerbahçe derbisinin VAR kayıtlarının açıklanmasını da karşılaşmanın sonucu ne olursa olsun şimdiden talep ediyoruz. '' açıklaması ile sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler