Fenerbahçe'den bronz sopronosu!

18.04.2021 - 17:03 | Son Güncellenme: 18.04.2021 - 17:22

FIBA Kadınlar EuroLeague Final Four’unda Fenerbahçe Öznur Kablo, Sopron Basket ile karşı karşıya geldi. İşte maç sonucu ve karşılaşmadan detaylar...

Fenerbahçe'den bronz sopronosu!

AJANSSPOR - HABER

İstanbul’da 3. Kez düzenlenen FIBA Kadınlar Final Four yarı finalde Ekaretinburg’a yenilen temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo, üçüncülük maçında Perfumerias Avendia’ya mağlup olan Macar ekibi Sopron Basket ile Volkswagen Arena’da karşı karşıya geldi.

 

Sopron Basket'i 64-58 yenen Fenerbahçe Öznur Kablo, turnuvayı 3. tamamladı.

Karşılaşmadan detaylar ve çeyrek sonuçları:

Sarı - lacivertliler ilk çeyreği 22-9 önde kapattı. İkinci periyodda farkı 18 sayıya kadar çıkarmasına karşın rakibinin sayılarına engel olamayınca Fenerbahçe Öznur Kablo soyunma odasına 36-31’lik üstünlük ile gitti. İlk yarıda Sabally attığı 12 sayı ile sarı lacivertli takımın en skorer ismi oldu.

 

Çekişmeli geçen üçüncü çeyrek Fenerbahçe’nin 47-46’lık avantajı ile tamamlandı. Karşılaşmanın final periyodunda iyi savunma yapan sarı lacivertliler hücumdaki fırsatları iyi değerlendirerek farkı 11 sayıya çıkardı. Maçın son bölümünde skor avantajını koruyan Fenerbahçe Öznur Kablo, Macar ekibi Sopron Basket’i 64-58 yenerek final four’u üçüncü bitirdi. Sarı lacivertliler üçüncülük madalyasının sahibi oldu.

Maçın en skoreri McBride

Fenerbahçe’de McBride 15 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu. Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sporculara üçüncülük madalyasını kendisi takdim etti.
 

Ekaterinburg - Perfumerias Avendia arasındaki final maçı ise bu akşam saat 19.00'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler