Fenerbahçe Depremzedeler İçin Taraftarlara Çadır Bağışı Çağrısı Yaptı

11.02.2023 - 13:27 | Son Güncellenme: 11.02.2023 - 13:37

Fenerbahçe, 30 tırlık malzeme yardımının ardından, çadır bağışı çağrısı yaptı. Bağış yapmak isteyenler, Ülker Stadı'na götürebilirler. İşte detaylar..

Fenerbahçe Depremzedeler İçin Taraftarlara Çadır Bağışı Çağrısı Yaptı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye'yi vuran Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için ilk günden itibaren çalışan Fenerbahçe Kulübü, taraftarlara çadır bağışı çağrısı yaptı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, malzeme sevkiyatına şimdilik ara verildiği hatırlatılarak, önceliği çadırlara verildiği kaydedildi.

Fenerbahçe 30 tır yardım yolladı

Kulübün yaptığı duyuruda, "Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde yetkililerle yaptığımız görüşme doğrultusunda bölgede yaşanan malzeme yoğunluğu sebebiyle 30 tırlık gönderimin ardından malzeme sevkiyatlarını bir süreliğine durdurduğumuzu açıklamıştık. Yola çıkan tırlarımızın bölgelere ulaşma haberlerini yakınen takip ediyoruz" denildi.

Tırlar sadece çadır taşıyacak

Fenerbahçe'nin açıklamasında yetkililerle yapılan görüşmeye değinilerek, "Afet bölgesindeki vatandaşlarımızın soğuk hava koşullarından korunabilmeleri için ana ihtiyacının çadır olduğu bilgisini aldık. Bu ihtiyaca bir nebze olsun destek olmak adına an itibarıyla bir tırımız sadece çadırla doldurmak ve hemen yola çıkmak üzere stadımızda hazır bulunmaktadır" denildi.

Çadırlar Ülker Stadı'nda toplanacak

Vatandaşlara çağrıda bulunan Fenerbahçe, "Çadır tedarikinde destek olabilecek vatandaşlarımızı, evlerinde çadırları bulunan tüm halkımızı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, Recep Peker Caddesi, Fenerium Tribünü Otopark Girişine bekliyoruz. Bir kez daha tüm inancımızla vurguluyoruz: Yaralarımızı hep birlikte saracağız!" ifadeleri kullanıldı.

Kadıköy Belediyesi de çadır istiyor

Kadıköy Belediyesi de dün yaptığı açıklamada malzeme sevkiyatına ara verildiği belirtilirek, yardımsever vatandaşlardan çadır desteği beklendiğini duyurdu. Belediye yönetimi, çadırların merkezindeki otoparka teslim edilebileceğini bildirdi.

Üç büyüklerden ortak logo

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere spor kulüpleri 10 ilimizi vuran depremden hemen sonra hızlı bir şekilde organize olarak depremzedeler için onlarca tırlık yardım topladı ve ulaştırdı. Üç büyük kulüp, birbirleriyle de dayanışma içine girerek yardımlara logolarını birlikte kullandılar, statlarını da tüm yardımlar için lojistik merkezi yaptılar.

Senin için hazırladığımız haberler