Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı!

İsa Kethüda
29.05.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 29.05.2024 - 10:33

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kiraladığı Çağlar Söyüncü için İspanyol ekibiyle masaya oturacak.

Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü kararı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, ara transfer döneminde İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'den sezon sonuna kadar kadrosuna kattığı Çağlar Söyüncü ile ilgili kararını verdi.

Fenerbahçe, Atletico Madrid ile masaya oturacak

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, kiralık sözleşmesi sona eren Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile masaya oturacak.

Pazarlıklar başlayacak

İlk etapta Çağlar’la devam edilmeyeceği yönünde görüş vardı. Ancak hem milli futbolcunun performansını yükseltmesi hem de gelecek yıl yerli oyuncuların daha da değerli hale gelecek olması, planları değiştirdi. Fenerbahçe en kısa sürede İspanyol ekibiyle pazarlıklara başlayacak.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho'nun sözleşme talebi belli oldu
Habere Git

Atletico Madrid 10 milyon Euro’dan kapı açıyor

Edinilen bilgilere göre Atletico 10 milyon Euro’dan kapı açıyor. Fenerbahçe yönetiminin ilk önerisi ise 5 milyon Euro olacak. 

Satın alma opsiyonu 12 milyon Euro

Öte yandan, İspanyol basını Fenerbahçe ile Atletico Madrid arasında yapılan anlaşmada Çağlar Söyüncü'nün satın alma opsiyon bedelinin 12 milyon Euro olarak belirlendiğini iddia etmişti.

Bu sezonki performansı

İspanya ekibiyle sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden milli oyuncu, sarı-lacivertli forma ile çıktığı 16 maçta 2 gol atıp 1 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
İşte Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'tan ayrılık şartı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler