Fenerbahçe’den Konyaspor Maçında Deprem Nedeniyle Özel Forma

Orhan Gülek
25.02.2023 - 20:11 | Son Güncellenme: 25.02.2023 - 20:22

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında oynadığı Konyaspor maçına deprem nedeniyle özel bir formayla çıktı. İşte detaylar

Fenerbahçe’den Konyaspor Maçında Deprem Nedeniyle Özel Forma

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’de 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu’nda Arabam.com Konyaspor’u konuk etti. Fenerbahçe, karşılaşmaya deprem nedeniyle yaptırılan özel formayla çıktı.

Depremde etkilenen şehirler yazıldı

Fenerbahçe futbolcularının giydiği formanın arkasında reklam olması gereken yerde, depremden etkilenen şehirlerin isimleri yer aldı. Ülker Stadı’ndaki reklam panoları ve skorboardlarda deprem felaketinde vefat eden dernek üyeleri, çalışanlar ve taraftar gruplarının isimleri yer aldı.

“Türkiye Üşüme Fenerbahçe Seninle”

Ayrıca tribünlerde siyah ağırlıklı kıyafet tercih edildiği dikkati çekti. Bunun yanı sıra tribünlerden deprem bölgesine yardım için maçın başlama düdüğüyle sahaya çeşitli malzemeler atıldı. “Türkiye Üşüme Fenerbahçe Seninle” şeklinde tezahüratta bulunan sarı-lacivertli taraftarlar, yanlarında getirdikleri atkı, bere ve eldivenleri deprem bölgesine gönderilmesi için stat zeminine attı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Fenerbahçe - Konyaspor
Habere Git

Maç öncesi saygı duruşu

Öte yandan “Yaraları Birlikte Saracağız”, “Bizim Canımız Türkiye” ve “Ülkemizin Başı Sağ Olsun, Hepimize Geçmiş Olsun” ifadeleri kullanıldı. Tribünelerde ise “Acımız Tarifsiz, Başımız Sağ Olsun” pankartı açıldı.

Müsabaka öncesinde iki takım da sahaya siyah tişörtlerle çıkarken, Fenerbahçeli oyuncuların tişörtleri üstünde “Yaralarımızı Birlikte Saracağız” ve “Geçmiş Olsun Türkiyem” ifadeleri yer aldı.

Maç öncesi hayatını kaybedenler için de saygı duruşunda bulunuldu.

Depremzede çocuklar seremonide

Fenerbahçe ile Arabam.com Konyaspor arasında oynanan karşılaşma öncesinde depremzede çocuklar seremoniye çıkarıldı.

Yaşanan deprem felaketi sonrasında Sancaktepe Mahmut Celalettin Ökten KYK yurdunda konaklayan vatandaşların çocukları arasından seçilen 24 depremzede çocuk, futbolcularla seremoniye çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler