Fenerbahçe’den forvet transferi hamlesi

Orhan Gülek
11.06.2021 - 12:14 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 17:16

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, forvet hattına Fulham’ın Sırp golcüsü Aleksandar Mitrovic’i transfer etmek için kolları sıvadı.

Fenerbahçe’den forvet transferi hamlesi

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe transfer çalışmalarına da devam ediyor. Gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı lacivertliler sağ bek, sol bek, stoper, sol kanat ve 2 santrafor almayı hedefliyor. Fenerbahçe’de öncelik geçen sezon sıkıntı çekilen bölge olan santrfora verildi.

Fenerbahçe, kiralık formülü üzerinde duruyor

Sarı lacivertlilerin listesinin başında Aleksandar Mitrovic bulunuyor. Sırp golcünün takımı Fulham ile temasa geçen Fenerbahçe satın alma opsiyonlu kiralık formülü üzerinden resmi teklifini iletti. Mitrovic ile Fenerbahçe dışında ilgilenen kulüplerin olduğu öğrenildi. 26 yaşındaki golcü oyuncu için Fenerbahçe’nin İngiliz kulübünü ikna etmeye çalışacağı edinilen bilgiler arasında. 

Aleksandar Mitrovic'in performansı

Transfermarkt verilerine göre Mitrovic’in piyasa değer 16 milyon Euro. Geçtiğimiz sezon 27 maça çıkan Mitrovic 3 gol 3 asistlik performans sergiledi. Sırp oyuncu kariyerinde Partizan, Anderlecht, Newcastle United ve Fulham’da forma giydi. Toplam 361 karşılaşmaya çıkan Mitrovic 139 gol atıp 37 asist yaptı. 

Forvet transferi Mitrovic'le bitmeyecek

Fenerbahçe yönetimi, Fulham ile Mitrovic transferi konusunda anlaşması halinde ikinci bir santrfor transferi için de harekete geçecek. Sırp oyuncunun kadroya dahil edilememesi durumunda sarı lacivertliler listedeki diğer adaylara yönelecek.

Vedat Muriç'in yeri doldurulamadı 

Fenerbahçe geçen sezon başında Vedat Muriç’i Lazio’ya 17.5 milyon Euro’ya sattıktan sonra yerine Mbwana Samatta, Kemal Ademi ve Mame Thiam’ı almıştı Ancak 3 oyuncunun performansı hayal kırıklığı yaratmıştı

Senin için hazırladığımız haberler