Fenerbahçe’den gitti, ilk maçında gol attı!

25.07.2021 - 16:25 | Son Güncellenme: 25.07.2021 - 16:35

Fenerbahçe’de bekleneni veremeyen Michael Frey, transfer olduğu yeni takımı Antwerp ile çıktığı ilk lig maçında gol attı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’den gitti, ilk maçında gol attı!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de eski sportif direktör Damien Comolli’nin en başarısız transferleri arasında gösterilen Michael Frey gollerine devam ediyor. Sarı-lacivertliler İsviçreli futbolcuyu geçen sezon Waasland Beveren’e kiralamış ve Frey, Belçika Ligi’nde 12 gol atmıştı. 

Fenerbahçe Frey'i Antwerp'e sattı

27 yaşındaki forvet kiralık sözleşmesi bitince kendisine yine Fenerbahçe’de yer bulamadı ve bu kez 2 milyon Euro bonservis bedeliyle bir başka Belçika ekibi Antwerp’e satıldı. Michael Frey, yeni takımı ile çıktığı ilk maçta ise golünü attı.

Sezonun siftahını golle yaptı

İsviçreli futbolcu Antwerp’i Mechelen deplasmanında 18. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçiren isim oldu. Frey böylece kariyerinde açtığı yeni sayfaya da iyi bir başlangıç yaptı. 

Geçen sezonki gol sayısına sadece Valencia ulaştı

Fenerbahçe’de geçtiğimiz sezon, Frey’in Belçika Ligi’nde attığı 12 gole ulaşabilen tek futbolcu aynı sayıda fileleri havalandıran Enner Valencia olmuştu. Michael Frey, sarı-lacivertli takımda çıktığı toplam 23 maçta ise 5 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler