Fenerbahçe'den imalı paylaşım: Sevindirici gelişme!

02.12.2020 - 14:18 | Son Güncellenme: 02.12.2020 - 14:29

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve 4-3 siyah-beyazlıların kazandığı maçta Lemos sakatlanmıştı. Fenerbahçe, Josef de Souza'nın müdahalesiyle sakatlanan Lemos konusunda imalı bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den imalı paylaşım: Sevindirici gelişme!

AJANSSPOR-HABER

Derbinin son dakikasında eskiden sarı-lacivertli formayı da giyen Beşiktaşlı Josef de Sousa, Fenerbahçeli Lemos'a çok sert bir müdahalede bulundu.

Fenerbahçe'den Lemos için açıklama geldi

Hakem Tugay Kaan Numanoğlu, Josef de Sousa'ya ve harekete tepki gösteren Lemos'a sarı kart gösterdi. Hakem otoritelerinin 'kesin kırmızı kart' diye yorumladığı pozisyon için Fenerbahçe'den açıklama geldi. Pozisyonun fotoğrafını paylaşan sarı-lacivertiler Lemos'un sağlık durumunu paylaştı. 

"Sevindirici gelişme kırık saptanmamış olmasıdır"

Açıklamada şöyle denildi:

"Beşiktaş ile oynadığımız maçta Josef de Souza’nın resimdeki müdahelesi sonrası sakatlanan ve bugün Altunizade Acıbadem Hastanesinde MR'ı çekilen oyuncumuz Lemos’un tespit edilen hasar burguları şöyledir:

- Ayak bileği bağlarında kısmi yırtık,
- Yaygın kemik ödemi,
- Ciddi ezilme ve kanama

Oyuncumuz için sevindirici olan tek gelişme kırık saptanmamış olmasıdır. Tedavi süreci başlamıştır."

Alper Pirşen de Josef pozisyonu için tepki göstermişti

Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen, Josef de Souza'nın pozisyonuyla ilgili maç sonunda tepki göstermişti. Pirşen, "Josef de Souza'nın en son hareketi, dünyanın neresinde kırmızı kart değil, gelişi kırmızı kart" ifadelerini kullanmıştı.

3 hafta yok

Öte yandan Lemos 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler