F.Bahçe Kadın Basketbol Takımı 8 Oyuncuyla Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.07.2023 - 14:43 | Son Güncellenme: 26.07.2023 - 14:51

F.Bahçe Kadın Basketbol Takımı Natasha Howard, Nikolina Milic, Yvonne Anderson, Tilbe Şenyürek, Sevgi Uzun, Kayla McBride, Merve Aydın, Alperi Onar ile sözleşme imzaladı.

F.Bahçe Kadın Basketbol Takımı 8 Oyuncuyla Sözleşme İmzaladı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Alagöz Holding; Natasha Howard, Nikolina Milic, Yvonne Anderson, Tilbe Şenyürek, Sevgi Uzun, Kayla McBride, Merve Aydın, Alperi Onar ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

"Alperi Onar 1 yıl daha bizimle!"

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, değerli oyuncumuz Alperi Onar ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır. 

Bu anlaşmanın Kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Alperi Onar’a Fenerbahçe Alagöz Holding forması altında nice başarılar diliyoruz.

Merve Aydın ile yola devam edildi

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, değerli oyuncumuz Merve Aydın ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır. 

Bu anlaşmanın Kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Merve Aydın’a Fenerbahçe Alagöz Holding forması altında nice başarılar diliyoruz.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Rossi ve Henrique'ye "Kulüp bul" talimatı
Habere Git

Kayla'dan 1 yıllık imza

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, değerli oyuncumuz Kayla McBride ile 1 yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varmıştır.

Bu anlaşmanın Kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Kayla McBride’a Fenerbahçe Alagöz Holding forması altında nice başarılar diliyoruz.

Sevgi Uzun imzayı attı

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, 2019-20 ve 2020-21 sezonlarında da Çubuklu formamızı terleten başarılı Milli oyuncu Sevgi Uzun (1.75-1997) ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Sevgi Uzun’a Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

Tilbe Şenyürek, Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında da Çubuklu formayı terleten başarılı Milli oyuncu Tilbe Şenyürek (1.89-1995) ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Tilbe Şenyürek’e Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin Cengiz Ünder için yaptığı teklif belli oldu!
Habere Git

Yvonne Anderson ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, Amerikan asıllı Sırp oyun kurucu Yvonne Anderson (1.75-1990) ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Yvonne Anderson’a Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

Nikolina Milic'ten bir yıllık imza

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, WNBA’de Minnesota Lynx forması giyen Sırp pivot Nikolina Milic (1.89-1994) ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Nikolina Milic’e Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, 2022-23 sezonunun ilk bölümünde de Çubuklu formamızı başarıyla terleten, WNBA'de Dallas Wings forması giyen Amerikalı uzun oyuncu Natasha Howard (1.88-1991) ile 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Natasha Howard’a Fenerbahçe Ailesi’ne hoş geldin diyor, Çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz."

İlgini Çekebilir
Yıldız isim Fenerbahçe'nin masasında! İsmail Kartal bekleniyor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler