Fenerbahçe, PSG'den Keylor Navas'ı Transfer Gündemine Aldı

Ali Bozkurt
25.01.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 09:17

Fenerbahçe'de kaleci belirsizliği devam ediyor. Altay Bayındır ile sözleşme uzatmayan Sarı-Lacivertlilerde gündeme PSG forması giyen Keylor Navas geldi. Detaylar...

Fenerbahçe,  PSG'den Keylor Navas'ı Transfer Gündemine Aldı

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminin devam etmesiyle birlikte Süper Lig'de gündeme gelen isimler belli olmaya başladı. Fenerbahçe, kaleci transferi için atağa çıktı. Sarı-Lacivertliler listeye PSG'den ayrılması mümkün görülen tecrübeli kaleci Keylor Navas'ı aldı. Detaylar...

Altay Bayındır yerine Navas

Fenerbahçe, bu sezon gösterdiği performansıyla tepkiler çeken Altay Bayındır'ın yerine kaleci transferi gündeme geldi. Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-Lacivertliler, PSG'den ayrılmaya hazırlanan Keylor Navas'ı gündemine aldı.

Kaleci transferi gündemde

Transferde önceliği sol bek mevkine veren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda gündeme kaleci transferi geldiği iddia edildi. Kaleci transferi rafa kaldıran Kanarya, tekrardan gündemine bu bölgeyi aldığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de geri sayım bitti! Bjelica dönüyor
Habere Git

Eski Galatasaraylı gündeme geldi

Geçen sezon 6 aylığına Barcelona'dan Galatasaray'a kiralık olarak transfer olan Inaki Pena, Fenerbahçe'nin gündemine geldi. İspanya basını Sarı-Lacivertlilerin genç file bekçisini kadrosuna katmak için girişimlere başladığını ifade etmişti.

Galatasaray sezon başında istedi

Galatasaray'ın sezon başında transfer etmek istediği Inaki Pena için Fenerbahçe, devre arasında hamle yaptı. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan genç kaleci henüz İspanyol deviyle sözleşme yenilemedi. Önceliğinin Katalan ekibi olduğunu dile getiren Pena, Barcelona ile sözleşme imzalamaması durumunda gelen teklifleri değerlendirme altına alacak.

Altay Bayındır imza atmadı

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 24 yaşındaki Altay Bayındır, Sarı-Lacivertli ekiple henüz yeni sözleşme imzalamadı. Devre arasında yeni teklifi kabul etmeyen genç kaleci, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sol bek transferi tamam!
Habere Git

Sirigu önerildi

Sezon başında Fenerbahçe'ye önerilen Sirigu, bir kez daha Sarı-Lacivertli takıma önerildiği öne sürüldü. A Spor'da yer alan habere göre, önceliği Navas’a veren yönetim, b planı olarak İtalyan kaleciyi gündemine alabilir. Harekete geçilmesi halinde, Sirigu için sadece kiralama teklifinin yapılması bekleniyor

Senin için hazırladığımız haberler