Fenerbahçe'den Mourinho açıklaması: "Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor"

14.08.2024 - 21:42 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 21:53

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili basında yer alan transfer haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Mourinho açıklaması: "Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, teknik direktör Jose Mourinho ile ilgili basında yer alan transfer haberleri ile ilgili iddialara açıklık getirdi. Yemeniciler, "Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor" dedi. İşte detaylar...

"Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor"

Fanatik gazetesinden Umut Eken'in Jose Mourinho ile ilgili yaptığı haberi alıntılayan Alper Yemeniciler, "Hocamızın sözleri kasten saptırılıyor.

"Hocamız, başkanımız ve kulübümüzle aynı noktada"

Kendisi süreçle ilgili hiçbir yorumda bulunmamış ve kulübün şu ana kadar atmış olduğu adımlardan da memnun olduğunu söylemiştir. Hocamız, başkanımız ve kulübümüzle aynı noktada olduğunun bilinmesini istiyor" ifadelerini kullandı.

Mourinho: "Ben herhangi bir şey talep etmiyorum"

Mourinho, Lille maçı sonrası transferle ilgili gelen soruya, "Şu anda 2 oyuncumuz sakat ve bu oyuncular sezon boyu sakat olamayacaklar. Her bir oyuncu sakatlandığında transfer düşünemem. Ben herhangi bir şey talep etmiyorum. 2 önemli oyuncunuz olmadığı zaman acısını çekiyorsunuz. Sakat olan oyunların bir an önce dönmesi için çalışma yapıyoruz.

Benim için en önemli turnuva sıradaki turnuvadır. Cumartesi günü maç oynayacağız ve bunu 120 dakika üzerine yapacağız. Oyuncularımın birçoğu sezon öncesi geçiremedi. Cumartesi günü oynayacağımız maç zor bir maç olacak. Birkaç hafta lige odaklanacağız. 2 hafta deplasmana çıkacağız ve bu zor deplasmanlarda puanlar almaya çalışacağız" diye yanıt vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler