Jose Mourinho: "Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor"

09.07.2024 - 10:34 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 14:53

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, birçok oyuncunun Türkiye'ye transfer olmak istemediğini söyledi... İşte detaylar...

Jose Mourinho: "Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, Sport TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

"Joao Neves, Fenerbahçe'ye asla gelmezdi"

Portekizli oyuncuları Türkiye'ye transfer etmenin zor olduğunu söyleyen Mourinho, Benfica'nın 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Joao Neves'i örnek verdi ve "Fenerbahçe'ye asla gelmezdi" dedi.

"Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor"

Transfer piyasasına değinen Portekizli çalıştırıcı, "Transfer piyasası yeni açıldı ve aradıklarımızın maliyeti çok yüksek. Birçok oyuncu da Türkiye'ye gelmek istemiyor. Bazı oyuncular çok pahalıya mal oluyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den Mourinho'nun açıklamalarına yanıt

Fenerbahçe Futbol A Takımı Medya Sorumlusu Alper Yemeniciler, Jose Mourinho'nun "Birçok oyuncu Türkiye'ye gelmek istemiyor" ile ilgili bir açıklama yapmadığını söyledi.

"Bir genelleme asla yapılmamıştır"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yemeniciler, "Hocamızın böyle bir açıklaması kesinlikle olmamıştır. Portekiz Milli Takımı’nın 19 yaşındaki oyuncusu Joao Neves ile ilgili bir soru sorulması karşılığında cevap verilmiştir. Bir genelleme asla yapılmamıştır" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler