Fenerbahçe'den orta sahaya sürpriz takviye! Bonservis bedeli...

Furkan Sönmez
12.04.2024 - 18:15 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 18:23

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni sezon için transfer görüşmelerine başladı. Sarı lacivertliler orta sahaya Gonçalo Franco ismini listeye aldı. Detaylar.

Fenerbahçe'den orta sahaya sürpriz takviye! Bonservis bedeli...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni sezon için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sarı lacivertli kulüp, orta sahaya takviye yapmak için kolları sıvadı ve Portekiz Ligi'nde Moreirense takımının 23 yaşındaki futbolcusu Gonçalo Franco'yu listesine aldı.

Benfica ve Braga'da takipte

Portekiz basını O Jogo'nun haberine göre Fenerbahçe'nin ilgilendiği merkez orta saha için Portekiz liginin dev takımlarından Benfica ve Braga'nın da devrede olduğu yazıldı.

Bonservis bedeli belli oldu

Aynı kaynağa göre Gonçalo Franco'yu kadrosuna katmak isteyen takımlar, kulübü Moreirense'ye 2 milyon euro'luk bonservis bedeli ödeyecek. Portekiz kulübü, 2 milyon euro'dan aşağı verilen teklifleri kabul etmeyecek.

Sözleşmesi sona eriyor

Fenerbahçe'nin ilgilendiği iddia edilen Gonçalo Franco'nun takımıyla olan sözleşmesi, 2025 yılında sona erecek. 2020'de takıma katılan Portekizli futbolcu, 5 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.

Moreirense ile bu sezon ne yaptı?

Bu sezon takımıyla 29 maçta çıkan Franco, 28 maça ilk 11'de başladı. Takımıyla gol sevinci yaşayamayan genç futbolcu, 4 tane asist yapmayı başardı. Kulübüyle toplamda 123 maça çıkan Gonçalo Franco, 7 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler