Son Dakika | Fenerbahçe, PSG'den Kurzawa'yı Transfer Etmek İstiyor

Salim Manav
05.02.2022 - 09:42 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 11:17

Fenerbahçe'de Ghislain Konan'ın menajeri imza parasında diretince bu transfer rafa kaldırıldı. Sol bek arayışını sürdüren F. Bahçe listesine PSG'nin yıldız ismini aldı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe, PSG'den Kurzawa'yı Transfer Etmek İstiyor

San-lacivertliler, İsmail Kartal'ın çok istediği sol bek transferini bir turlu noktalayamadı. Ghislain Konan ve takımı Reims ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Fildişili oyuncu imza için istanbul'a beklenirken, menajeri Vlado Bozinoski'nin imza parası talep etmesi ve bu konuda geri adım atmaması nedeniyle Fenerbahçe transferi rafa kaldırdı.

Fenerbahçe'ye Kurzawa önerisi

Yönetim, alternatif isimler için çalışmaları sürdürürken Sarı-Lacivertlilere menajerler aracılığılıyla Layvin Kurzawa önerildi. 29 yaşındaki yıldız bu sezon PSG'de sadece bir kez lig maçında kadroda yer aldı.

PSG'den maaş desteği

Skorer'in haberine göre; Fransız devinin kadroda düşünmediği Kurzawa, Avrupa'da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte takımda kaldı. Fenerbahçe'ye, başarılı oyuncunun kiralık olarak transfer edebileceği mesajı gönderildi. Layvin Kurzawa'nın yarım sezonluk brüt maaşı 2,7 milyon Euro. PSG, oyuncuyu kiralasa bile bu ücretin bir bölümünü karşılayabilir. Bu anlamda, Kurzawa hamlesi ekonomik açıdan Fenerbahçe'yi çok zorlamayacak bir transfer olabilir.

Son söz Kartal'ın 

Yönetimin çekincesi, Kurzawa'nın bu sezon forma giymemiş olması. Yıldız futbolcu sezon başından beri takımla çalışmasına rağmen maç eksiği bulunuyor. Fransız sol bek, oyuncu özellikleri ve kalitesi bakımından Fenerbahçe için ideal gözüküyor. Kurzawa'nın son durumuyla ilgili araştırma yapılacağı öğrenildi. Eğer İsmail Kartal, 29 yaşındaki oyuncunun kısa sürede hazır hale geleceğine inanırsa, bu transfer gerçekleşebilir.

Senin için hazırladığımız haberler