Fenerbahçe, Karagümrük'ten Bertolacci'yi transfer etmek istiyor

Salim Manav
04.12.2021 - 10:10 | Son Güncellenme: 04.12.2021 - 12:58

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'te forma giyen İtalyan merkez orta saha Bertolacci'ye transfer teklifi yapacak. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, Karagümrük'ten Bertolacci'yi transfer etmek istiyor

Fenerbahçe'de yönetim, alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör arayışlarına başlamıştı. Sarı-lacivertlilerde mevcut çalıştırıcı Vitor Pereira'nın yerine düşünülen isimler arasında Karagümrük'ün İtalyan teknik adamı Farioli'nin de olduğu biliniyor.

Fenerbahçe'nin hamlesi Farioli ile sınırlı kalmayacak. Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi pazartesi günü ilk iş olarak Fatih Karagümrük'ün İtalyan teknik direktörü Franscesco Farioli için Karagümrük yönetimi ile masaya oturacak.

Bertolacci için transfer teklifi yapılacak

Fenerbahçe'nin girişimi Farioli ile de sınırlı kalmayacak. Karagümrük'te başarılı bir grafik çizen İtalyan merkez orta saha Bertolacci'nin transferi de masaya yatırılacak.

Andrea Bertolacci kimdir?

Andrea Bertolacci, 11 Ocak 1991 tarihinde İtalya'nın Roma şehrinde dünyaya geldi. Merkez orta saha, ön libero ve on numara mevkilerinde forma giyen 30 yaşındaki futbolcu Çizme'de önemli takımlarda oynadı.

Kariyerinde Roma, Lecce, Genoa ve Sampdoria kulüpleri bulunan İtalyan orta saha geçtiğimiz sezon devre arasında Fatih Karagümrük'e transfer oldu. Bertolacci'nin İstanbul ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2022 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler