Fenerbahçe'den taraftarlara çağrı

02.07.2018 - 23:11 | Son Güncellenme: 02.07.2018 - 20:13

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi satışa çıkarılacak kombinelere dair resmi sitesinden bir açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

"2018-19 sezonundan itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Migros Alt tribününde özel olarak oluşturulan Öğrenci Tribünü, her koşulda Fenerbahçe’nin renklerine gönül veren genç taraftarlarımızı bekliyor!

Bitmek bilmeyen enerjileriyle eğitim hayatlarını sürdürürken, zorlu koşullarda tribünlere gelerek takımımızın yanında yer alan öğrenci taraftarlarımız, bundan böyle Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Migros Alt bölümünde özel oluşturulmuş Öğrenci Tribünü’nde ağırlanacak ve Migros Alt Tribünü’nde takımımızı eşsiz enerjileriyle destekleyecekler!

Aşağıdaki katılım koşullarına uygun olan Fenerbahçeli öğrencilerimizi yeni sezonda takımımızı desteklemek üzere Öğrenci Tribünü’nde yer almaya bekliyoruz.

Öğrenci Tribünü’nde yer almak için katılım koşulları:

- 1 Ocak 1994 ile 31 Aralık 2002 tarihleri arasında doğan Fenerbahçeliler, Öğrenci Tribünü’nde yer alabilecektir.

- Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak olan kombine kartları, yalnızca stadımızda yer alan Kombine Satış Merkezi’nden satılacak olup, 16 Temmuz 2018 tarihinden itibaren %50 indirimle 600 TL’den satışa çıkacaktır.

- Öğrenci Tribünü için satışa çıkacak kombine kartlarının işlemleri sırasında, öğrenci belgesi (e devletten çıkarılması zorunludur), öğrenci kimliği ve nüfus cüzdanı olmak üzere, bahsedilen 3 belgenin hepsinin birlikte fiziksel ibrazı gereklidir.

Not: Öğrenci tribünümüz için çıkartılacak kombine kart sayısı 3.097 adettir."

Senin için hazırladığımız haberler