Fenerbahçe'den transferde büyük ters köşe!

02.02.2022 - 09:38 | Son Güncellenme: 02.02.2022 - 10:38

Devre arasının sessiz takımı Fenerbahçe, forvet transferinde büyük sürprize imza atmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler Kenyalı Michael Olunga için hareket geçti.

Fenerbahçe'den transferde büyük ters köşe!

Yeni yılın ilk günlerinden itibaren forvet transferine yoğunlaşan Fenerbahçe'nin önce Muriqi ardından da Pesic için yaptığı hamleler sonuçsuz kalmıştı.

Maliyeti yıllık 4 milyon Euro

Sabah'ın haberine göre; Al Duail formasını giyen Michael Olunga'ya yönelen sarı-lacivertliler, ilk etapta oyuncunun şartlarını öğrendi. Ardından yıllık 4 milyon Euro'yu bulan maliyetini karşılayabilmek adına bütçe oluşturma çalışmalarına başladı.

Uzun boyuna rağmen süratli ve çevik

Olunga'nın Fenerbahçe'ye olumlu baktığı ve sürecin tamamlanmasını beklediği öğrenildi. 193 cm boyuna rağmen sürati ve çevikliği ile dikkat çeken Kenyalı, solak ve bire birde etkili.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Premier Lig'den sol bek!
Habere Git

Bu sezon 17 maçta 15 gol attı

Bitiriciliği de üst seviyede. Bu sezon 17 maçta 15 gol kaydeden 27 yaşındaki futbolcu geçmişte Djurgarden, Girona, Zhicheng ve Kashiwa formaları giydi.

6 milyon Euro'ya Katar'a gitti

Geçtiğimiz yıl 6 milyon Euro bonservis bedeliyle Katar Ligi takımlarından Al-Duhail'e transfer olan Olunga'nın, ilk sezonunda 19 maçta 26 gol atarak takımının en iyi oyuncusu olduğu vurgulandı.

Piyasa değeri 5 milyon Euro

Kenyalı forvetin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler