Fenerbahçe'den Vietto hamlesi!

11.06.2018 - 12:26 | Son Güncellenme: 11.06.2018 - 12:26

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid'in Arjantinli golcüsü Vietto'yu kiralamak için harekete geçti. Transferi Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Comolli'nin birebir temaslarla bitireceği bildirildi.

BEŞİKTAŞ DA İSTİYOR 

Futbolu Damien Comolli'ye emanet ettikten sonra transfere hız veren Sarı-Lacivertliler'in Beşiktaş'la da anılan Luciano Vietto'yu gündemine aldığı bildirildi. AS'ın haberine göre; Fenerbahçe, Atletico Madrid'de düşünülmeyen Vietto için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, Diego Simeone'nin gelecek planlarında yer almayan 24 yaşındaki Arjantinli golcü için Madrid ekibiyle ilk teması kurdu.

COMOLLİ DEVREYE GİRDİ 

Geçen sezonu kiralık olarak Valencia'da tamamlayan Vietto'yu yine bir La Liga takımına kiralamak isteyen Atletico Madrid'in Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakmadığı aktarılsa da Comolli'nin Simeone ile birebir konuşacağı ve Arjantinli teknik adamı ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Beşiktaş'ın da 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamak için İspanya'ya gideceği iddia edildi. Geçen sezon Valencia'da 20 la Liga maçında 2 gol atan Luciano Vietto, 2015'te Villarreal'den 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Atletico Madrid'e transfer olmuştu. (Güneş)

Senin için hazırladığımız haberler