Fenerbahçe’den yayıncı kuruluşu logoyu kullanmadan protestoya devam!

14.03.2021 - 19:17 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 19:20

Son dakika haberleri… Fenerbahçe ile beIN Sports arasındaki gerilim Gençlerbirliği maçında da sürdü. Sarı lacivertliler, yayıncı kuruluşu bu kez Ülker Stadı’nın reklam panolarında dönen mesajlarla protesto etti. İşte detaylar…

Fenerbahçe’den yayıncı kuruluşu logoyu kullanmadan protestoya devam!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin beIN Sports’a tepkisi sürüyor. Sarı lacivertliler, yayıncı kuruluşu Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Gençlerbirliği maçında da protesto etti.

Daha önce canlı röportajlara “Be Fair – Adil Ol” tişörtleri ile çıkan sarı lacivertliler bu defa tepkilerini saha kenarındaki reklam panoları aracılığıyla ortaya koydu.

“Fenerbahçe’ye meydan okunmaz”

Ülker Stadı’nın reklam billboardlarında “Fenerbahçe’ye meydan okunmaz”, “Yönetmene ve maç özetlerine müdahale istemiyoruz” ve “Bozalım oyunlarını” mesajları paylaşıldı.

Mahkeme logoya tedbir koydurmuştu

Sarı lacivertlilerin bu mesajlarında yayıncı kuruluşun ismini ve logosunu kullanmamaları ise mahkeme kararı nedeniyle oldu. Bilindiği gibi beIN Sports, markasına zarar verildiği gerekçesiyle Fenerbahçe’nin protestolarında logosuna kullanmasına karşı tedbir kararı aldırmıştı.

Fenerbahçe ile Süper Lig’in yayıncı kuruluşu arasındaki gerilim ise geçtiğimiz hafta ülke sınırlarını aşarak ABD’nin ünlü gazetesi New York Times’a da konu olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler