Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan talip çıktı! Transfer...

İsa Kethüda
03.03.2024 - 08:51 | Son Güncellenme: 03.03.2024 - 08:58

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen savunma oyuncusu Rodrigo Becao'ya İtalya Ligi'nden bir takım talip oldu. Detaylar.

Fenerbahçeli yıldıza İtalya'dan talip çıktı! Transfer...

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor'u deplasmanda mağlup eden ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de bir oyuncuya İtalya Ligi'nden talip çıktığı iddia edildi.

İtalyanlar Becao'nun peşinde

Fotomaç'ta yer alan habere göre; bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra etkili bir performans sergileyen Rodrigo Becao, İsmail Kartal'ın da ilk 11'de vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. 28 yaşındaki Brezilyalı futbolcuya İtalyan kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

Fiorentina gündemine aldı

Sambacı için son olarak Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın talip olduğu öğrenildi. Floransa ekibinin, daha önce Çizme'de Udinese formasını da terleten futbolcu için sezon sonunda teklif yapmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan çifte transfer hamlesi!
Habere Git

10 milyon Euro

Fiorentina'nın, Becao için 10 milyon Euro gibi bir bütçe ayırmayı düşündüğü ifade edildi. 1.91 boyundaki Becao'nun Kanarya ile kontartı 2028'de sona erecek.

Becao'nun bu teklif karşısında İtalyan ekibine nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

Bu sezonki performansı

Sakatlığı nedeniyle ligde üst üste 17 maçta forma giyemeyen ve Hatayspor maçıyla sahalara geri dönen Brezilyalı savunma oyuncusu, bu sezon çıktığı 14 maçta 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Inter Miami'de Messi ve Suarez şov yaptı!
Habere Git

Becao'nun Fenerbahçe'ye maliyeti

Sarı-Lacivertli takım, Rodrigo Nascimento França (Becao)'nın transferi için Udinese kulübüne 8.312.500 Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler