Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc, Trabzonspor'a önerildi

16.01.2024 - 13:16 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 14:00

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'a sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc, Trabzonspor'a önerildi

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında kadrosuna kattığı Kourbelis ve Teklic'i Fatih Karamgürük'e kiralık olarak gönderen Trabzonspor'da kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor.  Bordo mavililer, eski futbolcusu Anthony Nwakaeme'yi yeniden kadrosuna katma yolunda son noktaya gelmiş durumda.

Miha Zajc önerildi

Orta sahaya takviye yapması beklenen Karadeniz ekibine sürpriz bir öneri geldi. Fanatik'in haberine göre Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc'ın menajeri tarafından Trabzonspor'a önerildiğini iddia edildi.

Fenerbahçe'de süre bulması zor

Yaklaşık 1.5 ay önce kasık fıtığı operasyonu geçiren Miha Zajc, sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ancak Sloven futbolcunun Fenerbahçe’de beklediği süreyi bulması zor gözüküyor. Öyle ki orta saha rotasyonuna yeni transfer Krunic de eklendi.

Avcı'nın kararı ve maliyet önemli

Sezon başında adı Bordo-Mavili kulüple geçen Zajc konusunda Abdullah Avcı’nın raporuna ve elbette maliyet durumuna göre hareket edilecek. Ancak Fırtına’nın orta saha noktasında daha öncelikli hedeflerinin bulunduğu da biliniyor.

12 maçta forma giydi

29 yaşındaki futbolcu bu sezon12 maçta forma şansı bulurken 2 gol katkısı verdi.
 

Senin için hazırladığımız haberler