Fenerbahçeli yöneticiden taraftara forvet müjdesi!

30.07.2021 - 16:29 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 18:49

Transfer haberleri... Fenerbahçe’de merakla beklenen forvet transferi için Selahattin Baki’den flaş açıklamalar geldi. İşte detaylar…

Fenerbahçeli yöneticiden taraftara forvet müjdesi!

AJANSSPOR-HABER

Şu ana kadar kadrosunu Serdar Dursun ve Steven Caulker ile takviye eden Fenerbahçe’de gözler yapılacak golcü transferinde. Sarı-lacivertlilerin yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, bu konuda Zwolle maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Önce limit sorunu çözülecek

Sözcü’ye konuşan Baki, transfer için limitte yer açmaları gerektiğini ve bunu da yapacaklarını vurgulayarak, “Transferde en doğru kararı vermek zorundayız. Nokta atışı transferler yapmak istiyoruz. Bu nedenle transferde çok dikkatli davranıyoruz” dedi.

Baki: Biraz bekleyelim forvet alacağız

Öte yandan Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki, Atatürk Olimpiyat Stadı çıkışında yanına gelen bir taraftarın, “Forvet alınacak mı?” sorusuna ise “Biraz bekleyelim, alacağız” diye yanıt verdi.

O isim Vedat Muriqi olabilir

Selahattin Baki'nin “Biraz bekleyelim” dediği ismin Vedat Muriqi olduğu ifade ediliyor. Lazio'da bekleneni veremeyen ve yeni sezon öncesi Immobile ve Caicedo gibi iki önemli forvetinn arkasında kalan Kosovalı golcü için son karar bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Muriç transferinde Serdar Dursun detayı!
Habere Git

3 günlüğüne İstanbul'a geldi

Nitekim İtalyan ekibinin verdiği 3 günlük izni fırsat bilip soluğu İstanbul’da alan Fenerbahçe’nin eski golcüsünün de geri dönmek için istekli olduğu belirtiliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler