Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Yeni transfer 11'de...

25.01.2021 - 17:04 | Son Güncellenme: 25.01.2021 - 17:44

Son dakika spor haberleri… Fenerbahçe ilk 11'i haberimizde. Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor ile karşı karşıya. Maç öncesi taraftarlar ise Fenerbahçe ilk 11, Fenerbahçe Kayserispor ilk 11'ler ve yedekler, maç kadrosu araştırmaları yapıyor. Peki yeni transfer Mesut Özil Kayseri Fener maçında oynayacak mı? İşte Fenerbahçe 11'i…

Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Yeni transfer 11'de...

Fenerbahçe ilk 11'i haberimizde! Süper Lig 21. haftada Fenerbahçe - Kayserispor maçı oynanacak. Sarı lacivertlilerin sahaya çıkacağı ilk 11 belli olurken teknik direktör Erol Bulut, Marcel Tisserand’ın sakatlığında yeni transfer Attila Szalai’yi sahaya sürdü.

Serdar Aziz de 4 maç sonra 11’deki yerini alırken Sadık yedekler arasında bulunuyor. Tedavisi tamamlanan Sosa ve Tolga Ciğerci de yedek bekleyecek. Sakatlığı olan Gökhan Gönül ise kadroda yok.

İşte Fenerbahçe - Kayserispor maçı ilk 11'ler....

TFF Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Kayserispor’u konuk edecek. Ülker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma Bein Sports 1’den canlı izlenecek.

Karşılaşma öncesi iki takımın da ilk 11’leri belli oldu:

Fenerbahçe ilk 11’i: Altay, Nazım Sangare, Attila, Caner Erkin, Ozan, Gustavo, Valencia, Thiam, Pelkas, Samatta

Kayserispor ilk 11’i: Doğan, Kvrzic, Sapunaru, Kolovetsios, Aziz Behich, Attamah, Campanharo, Avramovski, Lennon, Pedro, Kanga

 

Röportajlar ekrana getirilmedi

Öte yandan Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş arasındaki gerilim devam ediyor. Sarı lacivertli takımın Kayserispor ile oynayacağı maçın öncesinde beIN Sports röportajları ekrana getirmedi.

Senin için hazırladığımız haberler