Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkan genç yeteneği Trabzonspor kaptı!

01.09.2024 - 12:17 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 12:33

Fenerbahçe'nin antrenmanlara çıkartarak sözleşme imzalamaya hazırlandığı genç futbolcu Hakan Yılmaz, Trabzonspor'a imza attı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkan genç yeteneği Trabzonspor kaptı!

AJANSSPOR - HABER

Trabzon 1. Amatör Lig takımlarından Sürmenespor'un 15 yaşındaki genç yeteneği Hakan Yılmaz, Fenerbahçe'nin radarına girmişti.

Antrenmana çıktı, kulüpler anlaşamayınca transfer iptal oldu

Sarı lacivertliler, Türkiye Kupası maçlarındaki performansıyla dikkat çeken kulüp scoutları tarafından yakından takip edilen Hakan Yılmaz'ı deneme antrenmanlarına çıkardı. Genç futbolcuyla el sıkışan Fenerbahçe, Sürmenespor ile anlaşma sağlayamayınca transfer iptal oldu.

Trabzonspor'a transfer oldu

Oyun zekası ve sahadaki enerjisiyle ön plana çıkan 15 yaşındaki futbolcu Trabzon'a dönerek, Trabzonspor ile anlaştı ve antrenmanlara çıkmaya başladı.

Sosyal medya kullanıcı adını değiştirmişti

Öte yandan genç yetenek Fenerbahçe ile anlaşmasının ardından sosyal medya kullanıcı adında yer alan 61 numarasını kaldırmış, 61'in yerine Sürmenespor'da giydiği formanın numarası olan 7'yi yazmıştı.

"Artık Trabzonspor'un oyuncusuyum"

Genç futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğiyle ilgili olarak, "Fenerbahçe'ye transfer olmuştum ama kulüpler anlaşamadılar. Trabzon'a geri geldim ve Trabzonspor ile anlaştım. Artık Trabzonspor'un oyuncusuyum. Arkamda duran ve beni destekleyen herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler