Fenerbahçe'nin Attila Szalai planı! EURO 2020 sonrası eğer giderse...

15.06.2021 - 11:43 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 11:47

Fenerbahçe'nin Attila Szalai planı ortaya çıktı. EURO 2020'de Macaristan ile boy gösterecek futbolcu takımdan ayrılacak mı? İşte transfer planı...

Fenerbahçe'nin Attila Szalai planı! EURO 2020 sonrası eğer giderse...

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Fenerbahçe muhabirleri ile buluşmasında astronomik bir teklif gelmedikçe Attila Szalai, Altay Bayındır, Dimirtis Pelkas, Ozan Tufan gibi oyuncuları satmayacaklarını açıklamıştı. EURO 2020’de Macaristan Milli Takımı'nda bulunan Attila Szalai, İngiliz kulüpleri dahil Almanya ve İtalyan takımları tarafından yakından takip ediliyor. Detaylar haberde... 

Szalai: "Benim de hayallerim var"

Macar basınına kariyeri ile ilgili açıklama yapan Attila Szalai, “Her futbolcu dünyanın en büyük üç liginde oynamak ister, bu yüzden herkes gibi benim de böyle hayallerim var. Mümkün olan en yüksek seviyede oynamak istiyorum" dedi.

EURO 2020'deki performansı etkili olacak

Genç savunmacıya İngiltere’den başta Leicester City ve West Ham United’ın ilgisi var. 23 yaşındaki oyuncunun Macaristan Milli Takımı ile göstereceği performans kariyerinde etkili olacak. Sarı-lacivertliler Attila Szalai transferi için kapıyı 25 milyon Euro’dan açacak.

Szalai giderse 2 transfer yapılacak

Fenerbahçe yönetimi Szalai’yi satmayı düşünmüyor. Kadroda tutulmak istenen Macar oyuncu için beklenen bedelin verilmesi halinde satışına izin verilecek. Attilas Szalai eğer takımdan ayrılırsa stoper transferi planlaması da değişecek. Şu anda 1 transfer yapmayı hedefleyen Fenerbahçe, Szalai’nin ardından 2 oyuncuyu kadrosuna katacak.  

Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe geride bıraktığımız sezon devre arasında futbolcuyu Apollon Limassol’dan transfer etmişti. Sarı-lacivertli forma altında 22 karşılaşmada gören alan Szalai, 3 gol atma başarısı gösterdi. Attila Szalai EURO 2020’de F grubunda yer alan Macaristan Milli Takımı ile ilk maçında bugün 19.00’da Portekiz karşısına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler