Fenerbahçe'nin deplasman kabusu sürüyor!

22.01.2022 - 18:08 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 18:25

Fenerbahçe, deplasmandan 3 puan çıkarmakta zorlanıyor. Son olarak, Sivasspor karşısında da berabere kalan Sarı-Lacivertliler'in, yine yüzü gülmedi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin deplasman kabusu sürüyor!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında DG Sivasspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, zorlu mücadeleden 1-1 eşitlik ile ayrıldı. Bu beraberlikle birlikte Sarı-Lacivertli ekip, deplasmanda galip gelememe serisini 5 maça çıkardı.

Son galibiyeti Galatasaray'a karşı

Fenerbahçe, deplasmanda kaybettiği puan serisini 5 maça çıkardı. Bu sezonun en uzun serisini yakalayan Sarı-Lacivertliler, Sivas'tan 1 puan ile döndü. Takımın, son deplasman galibiyetinin ise 21 Kasım'da oynanan ve 2-1 Fenerbahçe galibiyeti ile sonuçlanan Galatasaray deplasmanı olması, dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin son 5 deplasman maçı

Son 5 deplasman maçında da puan kaybeden Fenerbahçe, bu maçlardan toplam 4 puan çıkarabildi. Sarı-Lacivertliler'in son 5 deplasman karşılaşması şu şekilde:

Göztepe 1-1 Fenerbahçe

Gaziantep FK 3-2 Fenerbahçe

Fatih Karagümrük 2-2 Fenerbahçe

Antalyaspor 1-1 Fenerbahçe

DG Sivasspor 1-1 Fenerbahçe

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Sivas'ta yine dondu
Habere Git

Ligdeki durum

Fenerbahçe, Süper Lig'in geride kalan 23 haftasında 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Sarı-Lacivertli ekip, topladığı 37 puan ile 4. sırada bulundu. Rakip fileleri 36 kez havalandıran takım, kendi kalesinde ise 28 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Sivasspor beraberliğin sebebini buldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler