Fenerbahçe’nin eski yıldızı Dirk Kuyt’tan ünlü teknik adama çağrı: “Yardımcılığını yapabilirim”

22.03.2021 - 18:49 | Son Güncellenme: 22.03.2021 - 18:53

Fenerbahçe haberleri... Sarı lacivertlilerde oynadığı futbolla iz bırakan ve sonrasında ülkesine dönüp Feyenoord’un genç takımını çalıştıran Dirk Kuyt, hangi kulüpte görev almak istediğini açıkladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Dirk Kuyt’tan ünlü teknik adama çağrı: “Yardımcılığını yapabilirim”

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fenerbahçe’de oynadığı mücadeleci futbol ve attığı kritik gollerle taraftarların beğenisini kazanan Dirk Kuyt, kariyerini teknik adam olarak sürdürmek istiyor. Hollandalı eski futbolcu, İngiliz Daily Mirror’a yaptığı açıklamada gönlünde yatan aslanı işaret etti. 

"Gerrard, Liverpool'da çok başarılı olur"

Bu sezon Rangers’ı 55. kez İskoçya Ligi şampiyonu yapan Steven Gerrard ile antrenman sahasında zaman geçirdiğini söyleyen Kuyt, eski takım arkadaşının Liverpool’un başına geçmesi halinde harika bir iş çıkaracağını vurguladı. Hollandalı futbol adamı Gerrard hakkında şunları söyledi:

“O, baştan aşağı Liverpool'dur ve tüm futbolculuk kariyerini Anfield'da geçirmiştir. Kendisiyle her zaman çok iyi anlaştım ve zaman zaman hala iletişim halindeyiz. Steven son birkaç yılda benim hakkımda harika şeyler söyledi, özel bir bağımız var. Benim hakkımda konuşmak zorunda değil ama yine de konuşuyor. Onu İskoçya'daki ekibiyle çalışırken görmek harikaydı." 

Aslında teknik direktörlük yapmak istiyorum ama...

Kuyt röportajında, Gerrard'ın Liverpool'la olan yolculuğunun bir parçası olmak istediğini de açıkça belirtti. Hollandalı, “Gerrard asistanı olmamı isteseydi, buna çok sevinirim. Prensip olarak, kendimi teknik direktör olarak görebiliyorum, ama dediğim gibi, her zaman istisnalar vardır. Liverpool ve Steven da benim için bu istisnalar arasında” dedi.

Kuyt Fenerbahçe'de 37 gol attı

40 yaşındaki Dirk Kuyt, 6 yıl formasını giydiği Liverpool’dan oyuncu 2012'de Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Kariyerinde 787 maç ve 282 gol bulunan Holandalı, sarı lacivertli takımda 3 sezon geçirip 37 gole imza attı. Kuyt futbolu bıraktıktan sonra Hollanda’da Feyenoord'un U19 takımının teknik direktörlüğünü yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler