Fenerbahçe’nin eski yıldızı Stoch Süper Lig’e dönüyor

20.06.2021 - 17:34 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 17:38

Transfer haberleri… Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Miroslav Stoch, Süper Lig’e dönüş yolunda. Slovak futbolcu hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Stoch Süper Lig’e dönüyor

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Miroslav Stoch yeniden Süper Lig’de oynamaya hazırlanıyor. Slovak futbolcu, 2017-18 sezonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılarak Slavia Prag’ın yolunu tutmuştu. Buradan eski kulübü PAOK’a geçen 31 yaşındaki yıldız geride kalan sezonu ise Polonya temsilcisi Zaglebie Lubin’de tamamladı. 

Stoch, Altay ile prensipte anlaştı

A Spor’un son dakika olarak verdiği habere göre Miroslav Stoch, Altay’a transfer olacak. Slovak kanat oyuncusu, Süper Lig'in yeni ekibi ile prensip anlaşmasına vardı. Bu sezon yükseldiği ligde kalıcı olmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, kadrosunu Stoch gibi hem tecrübeli hem de Türkiye’yi iyi bilen bir yabancı ile takviye etmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Puskas Ödülü'nü kazandı

Miroslav Stoch ilk olarak 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe formasın giydi. Ardından PAOK ve Al-Ain kulülerine kiralanan Stoch, 2015-16’da bu kez Bursaspor ile Süper Lig’de mücadele etti. Sarı-lacivertlilerde 122 maça çıkıp 20 gol atan Slovak yıldız, Gençlerbirliği filelerini uzaktan havalandırırken, dünyada yılın en iyi golüne verilen Puskas Ödülü'nün sahibi olmuştu.

Altay'da Mustafa Denizli belirsizliği

Öte yandan Stoch ile anlaştığı belirtilen Altay’da teknik direktör konusundaki belirsizlik ise devam ediyor. İzmir temsilcisi, takımı 19 yıl sonra Süper Lig’e çıkara Mustafa Denizli ile henüz resmi imzayı atmadı. Deneyimli teknik adamın görevde kalıp kalmama konusunda transferleri beklediği ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler