Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

Ali Bozkurt
07.11.2022 - 08:10 | Son Güncellenme: 07.11.2022 - 19:07

Süper Lig 13. hafta kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Maç hangi kanalda, muhtemel ilk 11'ler ve cezalı oyuncular detayı haberde.

Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Lig gruplarını lider tamamlayan Fenerbahçe, Konferans Ligi gruplarını lider tamamlayan Sivasspor'ı kendi sahasında konuk ediyor. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda olacağı merak konusu olurken maçın muhtemel ilk 11'i de araştırılmaya başlandı. İşte Fenerbahçe - Sivasspor maçına dair detaylar...

Fenerbahçe-Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe-Sivasspor maçını Hüseyin Göçek yönetecek. Bu akşam saat 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Valencia, Batshuayi

Sivasspor: Ali Şaşal, Ziya Erdal, Caner, Goutas, Erdoğan, Hakan, Keita, Saba, N'Jie, Gradel, Yatabare

İlgini Çekebilir
Sivasspor’da Fenerbahçe maçı kadrosu açıklandı: 3 isim kadroda yok
Habere Git

Fenerbahçe'de 5 eksik

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor karşısında 5 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luan Peres, Gustavo Henrique, Lincoln Henrique, İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş, önemli karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sivasspor'da 3 eksik

Yiğido’da zorlu maç öncesinde 3 eksik bulunuyor. Sağ bek Murat Paluli, sol bek Uğur Çiftçi ve hücum oyuncusu Leke James, sakatlıkları nedeniyle İstanbul kafilesine dahil edilmedi. Rıza Çalımbay’ın, sol bekte Ziya Erdal’ı oynatma ihtimali yüksek. Sağ bekte ise Slavia Prag deplasmanında olduğu gibi, asıl pozisyonu stoper olan Caner Osmanpaşa’nın oynaması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye iyi ve kötü haber! Sahalardan...
Habere Git

Sınırda tek isim

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Genç oyuncu, Demir Grup Sivasspor maçında kart görmesi durumunda Giresunspor müsabakasında yer alamayacak.
 

33. randevu

Bugün oynanacak maçla birlikte Fenerbahçe ve Sivasspor, Süper Lig'de 33. kez karşı karşıya gelecek.

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 32 müsabakadan 17'sini Fenerbahçe, 7'sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 67 golüne, Sivasspor 43 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan her iki karşılaşma da 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı.

Fenerbahçe'nin iç sahada Sivasspor ile yaptığı lig maçlarında üstünlüğü bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan 16 müsabakanın 11'ini sarı-lacivertli ekip, 3'ünü ise kırmızı-beyazlı takım kazandı, 2 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu maçlarda Fenerbahçe 36 gol atarken, Sivasspor ise 17 kez fileleri havalandırdı.

Maçın hakemi belli oldu

Ülker Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Fenerbahçe - Sivasspor maçının VAR hakemi ise Özgüç Türkalp oldu.

Senin için hazırladığımız haberler