Fenerbahçe'de Pereira, Lapena, Terzic ve Castellani aynı maçta

14.10.2021 - 22:55 | Son Güncellenme: 14.10.2021 - 23:14

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Beko-Unics Kazan maçını Vitor Pereira, Victor Lapena, Zoran Terzic ve Daniel Castellani Ülker Arena'da birlikte izledi.

Fenerbahçe'de Pereira, Lapena, Terzic ve Castellani aynı maçta

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de ağırladığı Unics Kazan'ı 80-41 gibi farklı bir skorla yenerek üzerindeki kara bulutları dağıttı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmada ilginç bir kare ortaya çıktı. 

Ataşehir'de teknik adamlar buluşması

Sarı-lacivertli kulübün futbol, basketbol ve voleybol takımlarını çalıştıran teknik adamlar da bu maçı beraber izledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Fenerbahçe Safiport kadın basketbol takımı başantrenötü Victor Lapena, Fenerbahçe kadın voleybol takımı antrenörü Zoran Terzic ve voleybol erkek takımı çalıştırıcısı Daniel Castellani salondaki yerlerini aldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Beko rekorlarla Kazan'dı!
Habere Git

Fenerbahçe'den aile mesajı

Dört teknik adam sarı-lacivertli taraftarlardan büyük ilgi görürken beraber objektiflere poz verdi. Fenerbahçeli taraftarlar Vitor Pereira'ya ayrıca tezahürat yaptı. Böylece Alba Berlin maçından sonra çok eleştiri alan meslektaşları Sasha Djordjevic'e destek olan Fenerbahçeli hocalar, aile mesajı da vermiş oldu.

Altay Bayındır da salondaydı

Öte yandan Fenerbahçe-Unics Kazan maçını Altay Bayındır da takip etti. Sarı-lacivertli taraftarlar başarılı kaleciye de büyük ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi.

Senin için hazırladığımız haberler