Fenerbahçe'nin kader maçları!

18.04.2017 - 09:37 | Son Güncellenme: 18.04.2017 - 09:37

Fenerbahçe, pazar günkü Galatasaray maçıyla birlikte sezonun en kritik dönemine girecek. 7 Mayıs’taki Beşiktaş derbisi dahil oynanacak 4 karşılaşma, Sarı-Lacivertliler’in belki de kaderini tayin edecek.

23 Nisan Pazar Galatasaray (D) (Lig)

Fenerbahçe, milli aradan önce rakibinin 1 puan önüne geçti. Sarı-Lacivretliler, derbiyi kazanması halinde ezeli rakibiyle arasındaki farkı açacak. Bir anlamda Galatasaray’ı, Şampiyonlar Ligi yarışında büyük ölçüde saf dışı bırakmış olacak.

25-26-27 Nisan Başakşehir (D) (Kupa)

Yarı final ilk maçında Fatih Terim Stadı’na çıkacak olan Fenerbahçe, rövanş için avantajlı bir skor almaya çalışacak. Sarı-Lacivertliler için bu sezon Türkiye Kupası’nı kaçanmak ‘olmazsa olmaz’ bir hedef. Bu nedenle bu mücadeleden alınacak sonuç çok önemli.

30 Nisan Pazar Ç.Rize (Lig)

Sarı-Lacivertliler, ligde kalma savaşı veren rakibini konuk edecek. Çaykur Rizespor için bu karşılaşma belki de son şans olacak. Bu nedenle kupa yorgunu olacak Fenerbahçe’yi zorlu bir maç bekliyor. Kanarya eğer kazanırsa, Devler Ligi iddiasını sürdürecek.

7 Mayıs Pazar Beşiktaş (D) (Lig)

Advocaat ve öğrencileri, son İstanbul derbisine Vodafone Arena’da çıkacak. Beşiktaş’a yeni stadında ilk yenilgisini, kupada 1-0’la tattıran Fenerbahçe, şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliren ezeli rakibine bir darbe daha vurmaya çalışacak.(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler